Helsingin Ekonomit - Kehonkohentajat

10.6.2020 12:00 - 10.7.2020 23:59  Oma tietokone tai mobiililaite

Etävalmennus online

Toimistotyöläisen liikkuvuus ja voima

Etävalmennus sisältää:

  • 5 treeniä viikossa 4 viikon ajan, yhteensä 20 treeniä
  • Liikkuvuutta tukevia tehoharjoitteita
  • Lihaskuntoa, liikkuvuutta ja hermotusta parantavia harjoitteita.

Valmennus sopii liikkuvuus- ja voimaharjoitteluun toimistotyöläisille ja kotikuntoilijalle. Kaikki valmennukseen sisältyvät treenit voi tehdä kotona. Tarvitset liikkeiden tekemistä varten vain vastuskuminauhan ja blokin tai pullarin. Treenien kesto on 20–35 minuuttia kerta. Etävalmennus sopii treeniksi myös triathlonisteille ja kuntouimareille. 

Valmentajana toimii FitPit Oy:n toimitusjohtaja Laura Manninen. Nuoruuden liikuntalajit Lauralla olivat kilpauinti, jalkapallo ja rytminen voimistelu. Laura on valmenut uintia 15 vuotta sekä ohjaa monipuolisesti muuta liikuntaa, kuten joogaa, HIIT-treenejä, vesijumppaa, kehonhuoltotunteja sekä liikkuvuusharjoitteita.

Tunneille osallistutaan FitPit:in suljetun Facebook-ryhmän kautta. Ryhmän osoite ja liittymiskoodi lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä kaikille osallistumismaksun suorittaneille. Liittymisen jälkeen pääset osallistumaan tunneille sekä kuulemaan ja jakamaan kokemuksia treeneistä ryhmän jäsenten kanssa. Valmennuksen yhteisstartti on keskiviikkona 10.6.

Vähimmäisosallistujamäärä etävalmennuksen toteutumiseksi on 20 osallistujaa. Osallistumismaksu 15 euroa. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 7.6.

Järjestäjä: Kehonkohentajat

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:
10.6.2020 12:00
Päättyy:
10.7.2020 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka


Oma tietokone tai mobiililaite

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki

Powered by Eventilla