Helsingin Ekonomit - Kehonkohentajat

Tapahtuman oletuskuva

Naisten jumpan kevätkausi 2021

12.1.2021 17:15

Åshöjdens grundskola

Päivitys 1.2.2021

Naisten jumpan aloitus siirtyy maaliskuulle.

Kaikki harrastustoiminta Helsingin kaupungin tiloissa on toistaiseksi keskeytetty koronaviruksen leviämistilanteesta johtuen. Tämän hetkiset viranomaisrajoitukset ovat voimassa 28.2.2021 saakka.

________________________________

 

Tervetuloa virkistymään Naisten jumpassa, konkarit ja uudet tulokkaat! Jatkamme jumppaa keväällä Åshöjdens grundskolan liikuntasalissa Alppilassa.

Tavoitteenamme on aloittaa kevätkausi tiistaina 12.1.2021, mutta päivämäärä vahvistuu vasta, kun tiedämme koronavirustilanteesta lisää. Mikäli alkamisajankohta muuttuu, ilmoitamme siitä erikseen sähköpostilla kevätkauden tunneille ilmoittautuneille.

Liikuntatunnilla ohjaaja Saara Svedström nostattaa aluksi rauhallisesti sykettämme, jonka jälkeen siirrymme liikkuvuutta ja lihaskuntoa vahvistaviin liikkeisiin. Teemme myös tasapainoa parantavia harjoitteita ja päätämme tunnit monipuolisiin venytyksiin. Saaran valitsema musiikki yllättää ja hymyilyttää aina!

Vaikka liikuntasalin pukuhuone ja suihkut ovat käytettävissämme, suosittelemme vaatteiden vaihtoa vasta jumppasalissa ja suihkua kotona. Ota mukaan oma jumppamatto. Tuo myös käsipainot, jos et halua tehdä käsiliikkeitä ilman painoja. Varaa mukaan myös oma kasvomaski. Edellytämme kasvomaskin käyttöä aina muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana.

Paikkoja on 20 osallistujalle. Koko kevätkauden osallistumismaksu on 145 euroa. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.1.

Järjestäjä: Kehonkohentajat

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

12.1.2021 17:15

Päättyy:  

18.5.2021 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Åshöjdens grundskola

Sturenkatu 6
00510 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki