11.6.2019 16:00 - 11.6.2019 16:45 Oma tietokone

Webinaari: Vaurastuminen: Mitä ja miten käytännössä vaurastun?

11.6.2019 16:00

Oma tietokone

Vaurastuminen: Mitä ja miten käytännössä vaurastun?

Milloin viimeksi pohdit vaurastumista? Mitä vaurastuminen sinulle merkitsee? Voiko kuka vain vaurastua? Onko olemassa oikoteitä vaurastumiseen?

Tässä Webinaarissa puhutaan siitä miten sinäkin voit vaurastua, mitä se vaatii ja millaisia seikkoja tulee ottaa huomioon. Webinaarin jälkeen tiedät mikä merkitys on  säännöllisellä säästämisellä, riskin ottamisella sekä velkavivun käyttämisellä vaurastumiseen! Käymme myös läpi oman asunnon roolista vaurastumisessa. Oma asunto voi nimittäin samaan aikaan olla sekä vaurastumisen mahdollistaja että tuhoaja!

Suomen Ekonomit tarjoaa yhdessä Osakesäästäjien keskusliiton kanssa jäsenilleen webinaarin kuukausisäästämisen mahdollisuuksista. Tule mukaan kuuntelemaan vinkkejä!

Kouluttajana toimii Osakesäästäjien keskusliiton koulutusvastaava Sven-Eric Holmström.

Paikkoja ei enää tarjolla.

svenne_holmstrom.jpg (1.10 MB)

Sven-Eric Holmström työskentelee Osakesäästäjien koulutusvastaavana ja toimii Osakesäästäjien koulutuskiertueen kouluttajana. Hän myös kouluttaa oman yrityksensä kautta.

Svenne Holmström on tunnettu osaavana osakesäästäjänä ja sijoittajana. Hänellä on omakätinen kokemus osakkeista, rahastoista, ETF:istä, sertifikaateista, warranteista, henkilöstöoptioista sekä ulkomaisista osakkeista.

Svennen koulutuksiin osallistuneet ovat pitäneet hänen innostavasta ja käytännönläheisestä esitystyylistään. Hän kertoo asiat niin kuin ne ovat ja selkokielellä.

 

Tapahtuma täynnä

Ajankohta

Alkaa:  

11.6.2019 16:00:00

Päättyy:  

11.6.2019 16:45:00

Järjestäjä

Suomen Ekonomit

Lisätiedot

Hannele Hämäläinen

040 080 1555

hannele.hamalainen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Oma tietokone