12.9.2022 08:30 - 13.9.2022 16:00 Radisson Blu Plaza , Mikonkatu 23  Helsinki

Valmentavan johtamisen intensiivikoulutus, osa 1: Itsensä johtaminen

12.9.2022 08:30

Radisson Blu Plaza

Valmentavan johtamisen intensiivikoulutus sopii sinulle, jota kiinnostaa itsesi ja oman ajattelusi kehittäminen, vuorovaikutustaitojen parantaminen sekä tiedon ja kokemusten vaihto. Valmennus sopii etenkin silloin, jos olet kiinnostunut esihenkilötyöstä tai omien esihenkilötaitojesi kehittämisestä. Intensiivikoulutuksessa asioita käsitellään johtamistaitojen kouluttaja, KTM Kaj Hellbomin johdolla teorioiden, esimerkkien sekä ryhmä- ja pienkeskustelujen avulla.

Valmentavan johtamisen koulutuskokonaisuus käsittää kolme kahden päivän lähijaksoa, yhteensä 42 tuntia intensiivistä vuorovaikutteista opetusta ja keskustelua. Yhden lähijakson hinta on 200 euroa, jolloin kokonaisuuden hinnaksi tulee 600 euroa. Työelämän ulkopuolella olevat voivat käydä kurssin puoleen hintaan.

 

Osa 1: Itsensä johtaminen


Sisältö:

  • Itsensä johtamisen lähtökohdat
  • Mitä on valmentava ja positiivinen johtajuus
  • Asiantuntijasta valmentavaksi esihenkilöksi
  • Esihenkilön rooli ja sen haasteet
  • Omien vahvuuksien ja voimavarojen löytäminen
  • Lähtökohtana tavoitteet ja tavoitteellisuus
  • Itsentuntemuksen lisääminen ja itsensä motivointi
  • Tunteiden ja oman ajattelun johtaminen
  • Oman muutoksen ja kehittymisen johtaminen
  • Ajan ja omien prioriteettien johtaminen


Ohjelma:

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
9.00 Valmennuspäivä alkaa
12.00 Lounas
16.00 Valmennuspäivä päättyy

Kahvitauot sopivissa väleissä.

 

Koulutusosiot ovat kaksipäiväisiä (klo 8.30-16) ja ne järjestetään syksyllä 2022 seuraavasti:


Valmentavan johtamisen intensiivikoulutuskokonaisuus on vastaava kuin Ekonomeilla aiemmin tarjottu EkonomiEsimies-valmennus. Pystyt täydentämään aiemmin käytyjä valmennuksia syksyn koulutustarjonnalla. Saat kustakin kaksipäiväisestä koulutuksesta oman osaamismerkin eli Open Badgen.


Lämpimästi tervetuloa mukaan kehittymään!

Tapahtuma on täynnä.

Kaj Hellbom

KTM, Johtamisvalmentaja ja business coach, NLP Trainer
TJ, BCI Business Coaching Institute

kaj-hellbom.jpg (9 KB)

Valmentavan johtamisen intensiivikoulutuksen kouluttajana toimii ihmisten johtamisesta ja kehittymisestä kiinnostunut business coach ja coaching- sekä johtamistaitojen kouluttaja Kaj Hellbom. Hellbom on ollut mukana perustamassa Suomen Coaching-yhdistystä ja ICF Finland -yhdistystä, ja sen jälkeen hän on toiminut vuosia erilaisissa kansainvälisissä rooleissa ICF Globalin toiminnassa. Hellbom on istunut ainoana suomalaisena ICF Globalin hallituksessa ja on ollut mukana perustamassa Suomen ensimmäistä coachkouluttajaa, BCI Business Coaching Instituuttia.

Johtamisen kehittäjänä Hellbom pitää sisällään aktiivista tutustumista uusiin johtamiseen menetelmiin. Hellbomia innostaa erityisesti kaikentyyppinen dialoginen koulutus ja kehittämistyö. Hellbomilla on kokemusta eri tyyppisistä positiivisen johtamisen valmennuksista kuin myös esimiesten ja johtajien coachausta sekä yksilö- kuin johtoryhmätasolla.

 

Open Bagde -osaamismerkki

Open Badge on digitaalinen osaamismerkki, jonka avulla voidaan tunnistaa ja tunnustaa osaamista, oppimista, erilaisia taitoja, osallistumista ja jopa asenteita. Osaamismerkin taustalla on Mozilla-säätiön kehittämä standardi. Osaamismerkki on käytännössä digitaalinen tunnistekuva, johon liittyy metadataa. Metadata kertoo merkin nimen, myöntäjän tiedot, osaamiskriteerit sekä osaamiskuvaukseen vaadittavat todisteet. Merkin voi linkittää osaksi omaa ansioluetteloa tai jakaa työnhakua, koulutusta tai elinikäistä oppimista varten erilaisille sosiaalisen median verkostoille ja sivustoille kuten LinkedIn, Facebook tai Twitter.

Miksi Open Badge?

Koulutuksista saa usein perinteisen todistuksen tai diplomin. Open Badge -osaamismerkin avulla voi kuitenkin tunnistaa ja tunnustaa tämän virallisen oppimisen lisäksi myös erilaista epävirallista oppimista, jota tapahtuu työssä, harrastuksissa, vapaaehtoistyössä tai muiden aktiviteettien kautta. Se tuo siis näkyväksi vahvistetun näytön oppimisesta, koska metadata kertoo merkin myöntäjän lisäksi tarkat kriteerit siitä, miten merkin saajan taidot ja saavutukset on tunnistettu ja millaista osaamista merkin haltijalla on.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

12.9.2022 08:30

Päättyy:  

13.9.2022 16:00

Lisätiedot

Krista Salo

+358 40 350 4057

krista.salo@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Radisson Blu Plaza

Mikonkatu 23
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet