17.9.2020 16:30 - 17.9.2020 20:00 Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola , Hovioikeudenkatu 2  Kouvola

URSUS – stressi- ja resilienssi-valmennus henkilökohtaisten kykyjen ja taitojen vahvistamiseen

17.9.2020 16:30

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola

URSUS – stressi- ja resilienssi-valmennus henkilökohtaisten kykyjen ja taitojen vahvistamiseen

Tiedätkö, miten kehosi ja mielesi reagoivat haastavissa tilanteissa ja miten voit vahvistaa henkistä suorituskykyäsi? Ihmisessä on hämmästyttävästi voimavaroja, suorituskykyä ja viisautta, mutta suurimmaksi osaksi ne ovat piilossa. Hyvä valmistautuminen parantaa suorituskykyä aivan kaikissa työtehtävissä, koska jännityksen fysiologinen mekanismi on aina sama.

Valmennus koostuu neljästä tieteellisesti tutkitusta osa-alueesta:

  • Muutosprosessin psykologia ja muutoksen läpivieminen
  • Stressinhallinta ja resilienssi
  • Itsensä johtaminen ja aikaansaamisen lisääminen
  • Henkinen suorituskyky

”Meidän suurin velvollisuutemme on kehittyä ja kasvaa ihmisenä” toteaa valmentajamme Harri Gustafsberg.

Lämpimästi tervetuloa mukaan oppimaan, miten mieltä voi hallita pahimmankin paineen alla!

Aikataulu:

16.30 Ilmoittautuminen ja salaattibuffet (tai vastaava)
17.00 Valmennus alkaa
18.30 Tauko
18.45 Valmennus jatkuu
20.00 Valmennus päättyy

Valmentaja: Harri Gustafsberg FT, HTM, Suomen Mentoritiimi Oy
Hinta: Maksuton

Valmennus on tarkoitettu vain Suomen Ekonomien ekonomi-jäsenille ja KylteriPlus-jäsenille

Jäsentemme, yhteistyökumppaniemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkein prioriteetti. Seuraamme jatkuvasti yleisiä suosituksia ja vallitsevaa tilannetta COVID19-virukseen liittyen. Reagoimme nopeasti, mikäli tilanne niin vaatii. Lue lisää

Paikkoja ei enää tarjolla.

Harri Gustafsberg

gustafsberg.jpg (49 KB)

Harri Gustafsberg on henkistä suorituskykyä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori. Lisäksi Harri on tietokirjailija ja palkittu yrityspuhuja (FT, HTM).

Harrin kokemuksellinen tausta on kivenkova. Harri työskenteli Poliisin valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Hän lopetti yksikössä elokuussa 2014.

"Kun en löytänyt tarpeeksi uskottavaa valmentajaa, joka todella ymmärtää, miten kehitetään kykyä toimia paineen alla ja menetelmää, miten henkistä suorituskykyä vahvistetaan, päätin perehtyä aiheeseen itse. Matkani ei päättynyt väitöstutkimukseen, vaan se jatkuu edelleen."

Harrin käyttämä ja kehittämä valmennusmenetelmä kiinnostaa laajasti. Se on kokemuksellisesti happotestattu, tieteellisesti tutkittu ja vahvistettu menetelmä. Harri Gustafsberg, Ph.D., iPREP Co-Creator and Coaching Strategist kuuluu Toronton Yliopiston HartLab tutkimus- ja kehittämistiimiin, sekä Koreha-hankkeen tutkimusryhmään (Kokonaisvaltainen resilienssin hallinta: yksilön mukautumisvalmiuden vahvistaminen osana kokonaisturvallisuutta), jonka toteuttavat Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu ja Ulkopoliittinen instituutti.

Esikoisteos "Mielen valmentamisella optimaaliseen suoritukseen" ilmestyi 2014. “Tilannetaju, päätä paremmin” Työpsykologian tohtori Helena Åhmanin kanssa julkaistiin syyskuussa 2017 ja se voitti Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkinnon 2018. ”Do people get shot because some cops Panic?” julkaistiin 2018.

"Valmentajalla tulee olla rankka kokemuksellinen perusta, vahva tieteellinen perehtyneisyys sekä kyky vaikuttaa valmennettaviin."

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

17.9.2020 16:30:00

Päättyy:  

17.9.2020 20:00:00

Lisätiedot

Hannele Hämäläinen

040 080 1555

hannele.hamalainen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola

Hovioikeudenkatu 2
Kouvola

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet