28.11.2019 16:30 - 28.11.2019 19:00 Finnkino Kinopalatsi, Sali 2 , Kaisaniemenkatu 2  Helsinki

URSUS – stressi- ja resilienssivalmennusilta

28.11.2019 16:30

Finnkino Kinopalatsi, Sali 2

URSUS – stressi- ja resilienssivalmennus henkilökohtaisten kykyjen ja taitojen vahvistamiseen

Tiedätkö, miten kehosi ja mielesi reagoivat haastavissa tilanteissa ja miten voit vahvistaa henkistä suorituskykyäsi? Ihmisessä on hämmästyttävästi voimavaroja, suorituskykyä ja viisautta, mutta suurimmaksi osaksi ne ovat piilossa. Hyvä valmistautuminen parantaa suorituskykyä aivan kaikissa työtehtävissä, koska jännityksen fysiologinen mekanismi on aina sama.

Tämä valmennusilta koostuu neljästä tieteellisesti tutkitusta osa-alueesta:

  • Muutosprosessin psykologia ja muutoksen läpivieminen
  • Stressinhallinta ja resilienssi
  • Itsensä johtaminen ja aikaansaamisen lisääminen
  • Henkinen suorituskyky

”Meidän suurin velvollisuutemme on kehittyä ja kasvaa ihmisenä” toteaa valmentajamme Harri Gustafsberg.

Valmennukseen voit osallistua joko paikan päällä tai striimin välityksellä. Valitse ilmoittautuessasi, kummalla tavalla osallistut. Voit myös ottaa mukaasi ekonomikollegan, joka ei vielä ole jäsen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan oppimaan, miten mieltä voi hallita pahimmankin paineen alla!

Aikataulu:

16.30 Ilmoittautuminen ja salaattibuffet

17.00 Valmennus alkaa

19.00 Valmennus päättyy

 

Valmentaja: Harri Gustafsberg FT, HTM, Suomen Mentoritiimi Oy
Hinta: Maksuton

Valmennus on tarkoitettu vain Suomen Ekonomien ekonomi- ja kylteriplus-jäsenille

Paikkoja ei enää tarjolla.

Harri Gustafsberg

 gustafsberg.jpg (49 KB)

Harri Gustafsberg on henkistä suorituskykyä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori. Lisäksi Harri on tietokirjailija ja palkittu yrityspuhuja (FT, HTM).

Harrin kokemuksellinen tausta on kivenkova. Harri työskenteli Poliisin valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Hän lopetti yksikössä elokuussa 2014.

"Kun en löytänyt tarpeeksi uskottavaa valmentajaa, joka todella ymmärtää, miten kehitetään kykyä toimia paineen alla ja menetelmää, miten henkistä suorituskykyä vahvistetaan, päätin perehtyä aiheeseen itse. Matkani ei päättynyt väitöstutkimukseen, vaan se jatkuu edelleen."

Harrin käyttämä ja kehittämä valmennusmenetelmä kiinnostaa laajasti. Se on kokemuksellisesti happotestattu, tieteellisesti tutkittu ja vahvistettu menetelmä. Harri Gustafsberg, Ph.D., iPREP Co-Creator and Coaching Strategist kuuluu Toronton Yliopiston HartLab tutkimus- ja kehittämistiimiin, sekä Koreha-hankkeen tutkimusryhmään (Kokonaisvaltainen resilienssin hallinta: yksilön mukautumisvalmiuden vahvistaminen osana kokonaisturvallisuutta), jonka toteuttavat Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu ja Ulkopoliittinen instituutti.

Esikoisteos "Mielen valmentamisella optimaaliseen suoritukseen" ilmestyi 2014. “Tilannetaju, päätä paremmin” Työpsykologian tohtori Helena Åhmanin kanssa julkaistiin syyskuussa 2017 ja se voitti Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkinnon 2018. ”Do people get shot because some cops Panic?” julkaistiin 2018.

"Valmentajalla tulee olla rankka kokemuksellinen perusta, vahva tieteellinen perehtyneisyys sekä kyky vaikuttaa valmennettaviin."

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä

Ajankohta

Alkaa:  

28.11.2019 16:30:00

Päättyy:  

28.11.2019 19:00:00

Lisätiedot

Hannele Hämäläinen

040 080 1555

hannele.hamalainen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Finnkino Kinopalatsi, Sali 2

Kaisaniemenkatu 2
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet