14.10.2020 12:00 - 14.10.2020 15:00 oma tietokone

Unikorni KickStartista vauhtia yrittäjyyteen

14.10.2020 12:00

oma tietokone

Unikorni KickStartista vauhtia yrittäjyyteen

Oletpa sitten vasta yrittäjyydestä kiinnostunut tai hieman pidemmälle ehtinyt opiskelija, Unikorni KickStart on oiva tapahtuma juuri sinulle! KickStartissa 14.10. kuulet huippupuheenvuoroja yrittämisestä sekä pääset syventymään käytännön tekemiseen workshopeissa. Tapahtuman pääpuhujina ovat Madventuresin Riku Rantala ja Tunna Milonoff.

Lisätietoja Facebookista.

KickStart tarjoaa loistavan tilaisuuden hahmotella liikeideaa, jolla osallistua Unikorni-yrittäjyyskilpailuun. KickStartiin osallistuminen ei kuitenkaan edellytä kilpailuun osallistumista. Itse kilpailu ja finaali järjestetään tammi-helmikuussa 2021. 

Seuraa meitä myös Instagramissa @unikorniofficial.

 

KickStart järjestetään keskiviikkona 14.10. klo 12-15 verkkoalustalla. 

OHJELMA

12.00 – 12.15 Alkusanat
12.15 – 12.45 Moona Kansanen, Unikorni-kilpailun voittaja 2019
12.45 – 13.30 Riku Rantala ja Tunna Milonoff, Madventures
13.30 – 13.45 Tauko 
13.45 – 14.15 Workshopit (osa 1)

  • Liiketoimintaidean kirkastaminen, Teemu Polo, Teknologiateollisuus
  • Myynti/markkinointi, Juuso Enala
  • Kevytyrittäjyys, Mika Lindholm, UKKO.fi
  • Asiantuntijabrändi, Taija Keskinen, Ekonomit
  • Yrityksen sopimukset, Anna Mäki-Jokela, TEK

14.15 – 14.45 Workshopit (osa 2, samat sisällöt) 
14.45 – 15.00 Loppusanat

Olit sitten aloitteleva yrittäjä tai yrittäjyydestä vasta kiinnostunut, tapahtumasta löydät varmasti sinua kiinnostavaa sisältöä!

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista ja avoinna kaikille kauppatieteellisten ja tekniikan alojen opiskelijoille. Osallistujien kesken arvotaan myös loistavia palkintoja, kuten Woltin lahjakortteja tai kirjapalkintoja. 

Unikorni on Suomen Ekonomien ja Tekniikan akateemiset TEKin opiskelijoille suunnattu kilpailu, jossa etsitään loistavia kaupallistettavissa olevia liikeideoita. Itse kilpailu ja finaali järjestetään helmikuussa 2021. KickStart tarjoaa loistavan tilaisuuden hahmotella liikeideaa, jolla osallistua Unikorni-kilpailuun. KickStartiin osallistuminen ei kuitenkaan edellytä kilpailuun osallistumista

Riku Rantala ja Tunna Milonoff, Madventures. Monipalkitut toimittaja-tuottaja Riku Rantala ja ohjaaja-tuottaja Tuomas ”Tunna” Milonoff tunnetaan vaikutusvaltaisina mediapersoonina, jotka ovat tunnettuja maailmanlaajuisesta ilmiöstä nimeltä Madventures. Alkujaan reppureissailuun keskittyvä televisio-ohjelma myytiin Suomesta 200 maahan ja laajeni radioon, tietokirjallisuuteen ja sosiaaliseen mediaan. Nyt Madventures-brändin alla on julkaistu 10 tietokirjaa ja spin-offina mm. Nelosen Mad Cook Show, ruokaan keskittynyt talk show. Sanavalmis aisapari on antanut kasvonsa monelle yhteiskunnallisesti tärkeälle aiheelle ja herättänyt keskustelua suositulla, Yleisradiolle tekemällään Docventures-transmediasarjalla, joka rakentuu dokumenttielokuvien ympärille.Puheissaan miehet pyrkivät jakamaan ne opit, jotka he ovat miljoonien kilometrien matkallaan omakohtaisesti oppineet: miten unelmien toteuttamisessa, omien rajojen rikkomisessa ja työssä jaksamisessa on paljolti kysymys harjoittelusta, yrittäjämäisestä asenteesta, omien pelkojen voittamisesta ja hyvästä yhteistyöstä. He herättelevät kuulijat laittamaan itsensä likoon, kohtaamaan erilaisia kulttuureja ja pohtimaan vallitsevaa yhteiskunnallista ja globaalia tilaa, jossa elämme nyt ja tulevaisuudessa. Puheita säestävät autenttiset videot ja kohtaukset, joihin kaksikko on reissuillaan päätynyt. Heidän matkassaan koetellaan kuulijoiden huumorin ja liikutuksen ääripäitä – asiaa unohtamatta.

unikorni-riku-ja-tunna.jpg (106 KB)

Moona Kansanen kertoo kokemuksensa yrittäjyyskilpailuun osallistumisesta, joka alkoi vanhoista repaleisista ja käyttämättömistä farkuista. Farkuista uudet farkut – pala farkkua – Piece Of Jeans.Kuinka vajaa kaksi vuotta vanha yritys sai alkunsa, ja miksi hän päätti osallistua kilpailuun? Mitä kilpailun voitto merkitsi ja miten toiminta on kehittynyt?Moona Kansanen on opiskellut arkkitehtuuria Tampereen yliopistossa. Yritystään hän pyörittää tällä hetkellä osa-aikaisesti.

 unikorni-monna.jpg (73 KB)

Taija Keskinen, 10 vuotta sitten markkinoinnista ihmisten valmentamiseen loikanneena tiedän omakohtaisesti, että pääaine ei sinetöi tulevaisuuden töitä. Missioni on auttaa ihmisiä löytämään heidän sisäinen motivaatio ja näkemään kykynsä sekä vahvuutensa.

Workshopissa pääset työstämään omaa asiantuntijabrändiäsi. Mikä se on? Miten teen siitä näkyvän ja houkuttelevan muille? Miten erottaudun muista?

taina-unikorni.png (359 KB)

Anna Mäki-Jokela on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri ja tradenomi. Hän työskentelee TEKissä lakimiehenä ja vastaa työssään työsuhdeasioiden lisäksi erityisesti yrittäjäasioista. 

Workshop antaa johdatuksen yrittäjänä toimimiseen ja erityisesti yrittäjän ja yrityksen keskeisiin sopimuksiin. Pitääkö osakeyhtiössä aina olla osakassopimus? Mitkä ovat yrittäjän pakolliset vakuutukset? 

 thumbnail.jpg (48 KB)

Teemu Polo on startuppien ja kasvuyritysten monitoimiosaaja. Hän on tehnyt Nokiassa startup-yhteistyötä, ollut itse startup-yrittäjä ja auttanut lukuisia startup- ja kasvuyrityksiä neuvonantajana. Viime vuodet hän on kehittänyt startup- ja kasvuyritysten hallitustyöskentelyä. Tällä hetkellä hän työskentelee Suomen PK-yritysten hyväksi Teknologiateollisuuden palveluksessa. 

 unikorni-teemu.jpg (79 KB)

Mika Lindholm 

 

Juuso Enala on yksi Suomen tunnetuimpia ja arvostetuimpia markkinointistrategeja. Kun kriisiaikana yksi ovi sulkeutuu, moni muu avautuu. Eikä ole haitaksi, vaikka joku niitä availisi. Suorasukaisen Juuson ainutlaatuinen intuitio ymmärtää kuluttajakäyttäytymistä avaa ovia ja silmiä. Hänen innostuksellaan on tapana tarttua.

 thumbnail.png (41 KB)

 

Ajankohta

Alkaa:  

14.10.2020 12:00

Päättyy:  

14.10.2020 15:00

Tapahtumapaikka

oma tietokone