11.1.2021 09:00:00 Oma tietokone

Työnhaun itseopiskelupaketti: Myy osaamisesi työnantajille

11.1.2021 09:00

Oma tietokone

Työnhaun itseopiskelupaketti: Myy osaamisesi työnantajille 

Myy osaamisesi työnantajille –itseopiskelupaketti on tarkoitettu sinulle, joka haluat uutta innostusta ja tietoa työnhakusi tueksi, mutta et voi tai halua sitoutua aikataulutettuun valmennukseen.  

Itseopiskelupaketin sisältöjen avulla opit etsimään tietoa työmahdollisuuksista ja luot välineet myydä osaamisesi työnantajille. Voit edetä omassa tahdissasi, sinulle sopivaan aikaan, sinulle sopivassa paikassa. Voit halutessasi myös keskustella ja jakaa kokemuksia, ideoita ja vinkkejä muiden osallistujien kanssa valmennuksen Kahvihuoneessa. 

Myy osaamisesi työnantajille -itseopiskeluun voit ilmoittautua milloin tahansa.  

Tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Valmennuksen on tuottanut yhteistyössä kuusi akavalaista liittoa. 

HUOM! Jos haluat osallistua kahden viikon mittaiseen, ohjattuun verkkovalmennukseen, etsi tapahtumakalenterista “Työnhaun verkkovalmennus”. Tarjolla on myös kaksi muuta kahden viikon verkkovalmennusta: Tunnista ja sanoita osaamisesi ja 5 näkökulmaa piilotyönhakuun. Voit myös valita näistä teemoista itseopiskelupaketin. 

Paikkoja saatavilla

Ajankohta

Alkaa:  

11.1.2021 09:00:00

Lisätiedot

Kristiina Kurki

0503395647, kristiina.kurki@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Oma tietokone