10.12.2020 09:00:00 Oma tietokone

Työnhaun itseopiskelupaketti: Tunnista ja sanoita osaamisesi

10.12.2020 09:00

Oma tietokone

Työnhaun itseopiskelupaketti: Tunnista ja sanoita osaamisesi

Tunnista ja sanoita osaamisesi – itseopiskelupaketti on tarkoitettu sinulle, joka haluat uutta innostusta ja tietoa työnhakusi tueksi, mutta et voi tai halua sitoutua aikataulutettuun valmennukseen.

Itseopiskelupaketin sisältöjen avulla opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan osaamistasi. Voit edetä omassa tahdissasi, sinulle sopivaan aikaan, sinulle sopivassa paikassa. Voit halutessasi myös keskustella ja jakaa kokemuksia, ideoita ja vinkkejä muiden osallistujien kanssa valmennuksen Kahvihuoneessa.

Tunnista ja sanoita osaamisesi -itseopiskeluun voit ilmoittautua milloin tahansa.

Tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Valmennuksen on tuottanut yhteistyössä kuusi akavalaista liittoa.

HUOM! Jos haluat osallistua kahden viikon mittaiseen, ohjattuun verkkovalmennukseen, etsi tapahtumakalenterista “Työnhaun verkkovalmennus”. Tunnista ja sanoita osaamisesi –valmennuksen lisäksi tarjolla on kaksi muuta kahden viikon verkkovalmennusta: 5 näkökulmaa työnhakuun ja Myy osaamisesi työnantajille. Voit myös valita näistä teemoista itseopiskelupaketin.

Paikkoja saatavilla

Ajankohta

Alkaa:  

10.12.2020 09:00:00

Lisätiedot

Arja Parpala

040 042 1950, ura@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Oma tietokone