Suomen Ekonomit

29.5.2019 16:00 - 29.5.2019 16:45 Oma tietokone

Sijoittamisen aloittaminen ja sijoitussuunnitelman tekeminen

Tämä on ensiaskel vaurastumiseen!

Tässä webinaarissa tutustumme sijoitussuunnitelman laatimiseen ja sijoittamisen aloittamiseen. Sijoitussuunnitelma toimii sijoittajan tiekarttana vaurastumiseen ja sen tärkeimpänä tehtävinä on luoda kurinalaisuutta sekä tavoitteellisuutta sijoitustoimintaan. Monella sijoittajalla sijoitussuunnitelman puute heijastuukin myöhemmässä vaiheessa liian pieninä tuottoina, turhana kaupankäyntinä, hätäisenä voittojen kotiuttamisena sekä muun elämän taloudellisten vaikutusten aliarvioimisena.

Sijoitussuunnitelman laatiminen voi olla työlästä, mutta se on lopulta varsin palkitsevaa. Kaikilla menestyneimmillä sijoittajilla on aina laaja-alainen sijoitussuunnitelma kaikkien tilanteiden varalle!

Webinaarissa käydään seikkaperäisesti läpi miten sijoitussuunnitelmaa laaditaan ja millaisia asioita siihen otetaan mukaan.

Suomen Ekonomit tarjoaa yhdessä Osakesäästäjien keskusliiton kanssajäsenilleen webinaarin sijoitussuunnitelman rakentamisesta. Tule mukaan kuuntelemaan vinkkejä!

Kouluttajana toimii Osakesäästäjien keskusliiton koulutusvastaava Sven-Eric Holmström.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto

Ilmoittautuminen Myynti päättyy Määrä
Webinaari-ilmoittautuminen 29.5.2019 15:59

svenne_holmstrom.jpg (1.10 MB)

Sven-Eric Holmström työskentelee Osakesäästäjien koulutusvastaavana ja toimii Osakesäästäjien koulutuskiertueen kouluttajana. Hän myös kouluttaa oman yrityksensä kautta.

Svenne Holmström on tunnettu osaavana osakesäästäjänä ja sijoittajana. Hänellä on omakätinen kokemus osakkeista, rahastoista, ETF:istä, sertifikaateista, warranteista, henkilöstöoptioista sekä ulkomaisista osakkeista.

Svennen koulutuksiin osallistuneet ovat pitäneet hänen innostavasta ja käytännönläheisestä esitystyylistään. Hän kertoo asiat niin kuin ne ovat ja selkokielellä.

Paikkoja jäljellä

Webinaari-ilmoittautuminen: 114 kpl jäljellä (/300)

Ajankohta

Alkaa:
29.5.2019 16:00
Päättyy:
29.5.2019 16:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Oma tietokone

Lisätiedot

Hannele Hämäläinen

040 080 1555

hannele.hamalainen@ekonomit.fi

Powered by Eventilla