8.12.2020 09:00 - 8.12.2020 10:30 Oma tietokone

Näin saat rekrytoijan huomion LinkedInissä!

8.12.2020 09:00

Oma tietokone

Sinä alku-uralla oleva, haluatko kuulla uusimmat vinkit, miten osaamisesi erottuu ja tulet löydetyksi LinkedInissä? Tule kuulemaan suorahaun yhteistyökumppanimme aTalentin rekrytoijien vinkit aiheeseen liittyen. Aamun aikana lähestymme aihetta konkreettisten esimerkkien kautta ja tarjoamme selkeät työkalut oman profiilin ja ammatillisen presenssin työstämiseen!


Aamun aikana käsiteltävät aihealueet:

  • Headhunter LinkedInissä: Miten erottaudun työnhaussa edukseni ja tulen löydetyksi ilman aktiivista hakemista?
  • Miten voin omalla aktiivisuudella edistää uraani?
  • Verkostoitumisen eri tavat
  • Osallistujat kysyvät: Mitä haluat kysyä rekrytoijalta? Lähetä kysymyksesi etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä tai kysy webinaarissa.


Webinaarin alkuosa koostuu käytännön esimerkeistä ja näkökulmista aiheeseen liittyen ja toisessa osassa on aikaa kysellä. Oman ammatillisen brändin rakentaminen ja sen merkitys korostuu nykyään enenevissä määrin, erityisesti LinkedInissä, mikä luo vaihtoehtoja perinteisen työnhaun rinnalle. Kysy rohkeasti teemaan liittyen, aTalentin rekrytoijat vastaavat kysymyksiisi!

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille Suomen Ekonomit jäsenille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

LAURA HEIKKINEN

laura_heikkinen_315x170px.jpg (57 KB)

Talent Research Specialist Laura Heikkinen on erikoistunut suorahaku -palveluiden tuottamiseen ja etsii päivittäin työkseen osaajia vaihteleville toimialoille.

Laura on kasvanut kunnianhimoisesti roolista toiseen aTalentin tiimissä ja valmistunut Aallon kauppakorkeakoulusta, joten monitoimiosaajan titteli on vähintäänkin ansaittu. Ei olekaan positiota, johon Laura ei osaajaa löytäisi! 

 

JENNI TONTTI

jenni_tontti_315x170px.jpg (43 KB)

Jenni Tontti työskentelee aTalentilla Recruitment Managerina eli auttaa asiakasyrityksiä ja osaajia löytämään toisensa. Rekrytoinneissa Jenni on keskittynyt erityisesti kaupallisiin positioihin, mutta vahvaa kokemusta löytyy myös IT- ja tekniikkarekrytoinneista eri toimialoilta.

Koulutukseltaan Jenni on valtiotieteiden maisteri ja osaa häkellyttävällä tavalla tuottaa aina parhaan mahdollisen rekrytointikokemuksen niin asiakkaiden kuin hakijoiden suuntaan!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

8.12.2020 09:00:00

Päättyy:  

8.12.2020 10:30:00

Lisätiedot

Nina Juhava

050 588 0146

nina.juhava@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Oma tietokone