16.11.2020 18:00 - 16.11.2020 20:40 Oma tietokone

Nuoret Ekonomit NUEK - Mielen Johtaminen

16.11.2020 18:00

Oma tietokone

Nuoret Ekonomit NUEK - Mielen johtaminen

Elämme tällä hetkellä poikkeuksellisia aikoja. Miten poikkeustilanne vaikuttaa tiimin toimintaan, millaisia tunteita se herättää? Jukka Jalonen kertoo omaan kattavaan kokemukseensa nojaten, miten rakennetaan toimiva tiimi ja kuinka jokaisen rooli on avainasemassa menestyksen kannalta. Miten mieli vaikuttaa omaan ajatteluun, hyvinvointiin ja johtamiseen? Miten yksilö pystyy vaikuttamaan omaan suorittamiseen ja hiomaan sen huippuunsa? Hannaleena Ronkainen pohtii, miten itseään voi johtaa paremmin muutoksen keskellä.

Illan juontaa suomalaisen lumilautailun huippunimi ja nykyinen juontaja Eero Ettala. Illan aikana meitä viihdyttää myös Gasellit. Bändillä on vahva tahtotila tuoda bileet mukanaan aina sinne minne he saapuvat. Tule mukaan omalta koneeltasi.

Ohjelma

18.00 Tervetuloa, Jari Elo  

18.05 Yhdessä oppiminen haltuun, Suvi Eriksson

18.15 Menestyvän tiimiin rakentaminen, Jukka Jalonen (englanniksi)

19.00 Gasellit

19.10 Kahoot  

19.30 Mieli muutoksen keskellä, Hannaleena Ronkainen (suomeksi) 

20.10 Gasellit

20.40 Tilaisuus päättyy

Kohderyhmä: Tapahtuma on tarkoitettu Suomen Ekonomien kyltereille ja nuorille ekonomeille. Tapahtuman alkuosuus pidetään englanniksi ja jälkipuolisko on suomeksi.

Jukka Jalonen

jalonen.png (370 KB)

Jukka Jalonen on kolminkertainen jääkiekon maailmanmestari ja Leijonien päävalmentaja jo toista kertaa. Jalonen on jääkiekkohistorian toinen valmentaja, joka on voittanut maailmanmestaruuden sekä aikuisissa että nuorissa. Leijonat huuhtoivat kultaa Jalosen komennossa vuonna 2011 ja 2019, kun taas Suomen alle 20-vuotiaat Pikkuleijonat juhlivat MM-kotikisoissa kultamitalia vuonna 2016.

Valmennusuransa alkumetrit Jalonen oli omien sanojensa mukaan tavallinen valmentaja – kuitenkin SM-liigaa, Mestistä ja ulkomaita myöten. 2000-luvun alussa Jalonen nousi ryminällä kohti suomalaisvalmentajien eliittiä hänen ottaessa vastaan pestin HPK:n peräsimessä. Jalosen kuuden vuoden aikana hämeenlinnalaiset voittivat neljä SM-pronssia, kunnes vuonna 2006 HPK pääsi tuulettamaan seurahistoriansa ensimmäistä Suomen mestaruutta.

Jalosen johdossa Leijonat ylsivät ensin olympiapronssiin Vancouverin vuoden 2010 olympiakisoissa ja lopulta MM-kultaan vuonna 2011 Bratislavassa. Vuonna 2019 Jalonen latasi valtavan pommin. Hänen johdollaan Leijonat pääosin SM-liiga pelaajista koostunut joukkue kaatoi NHL- tähtiä vilisseet joukkueet yksi toisensa jälkeen ja sai koko kansan torille juhlimaan Jalosen uran toista aikuisten maailmanmestaruutta. KHL:ssä Jalonen on valmentanut SKA Pietaria ja tuoreimpana Helsingin Jokereita.

Jalonen on johtaja, jolla pysyy narut käsissä. Tavoitteellisuus, joukkuehenki ja yhdessä tekeminen ovat hänen valmennuksensa kivijalat, joiden ympärille on rakennettu jo kaksi maailmanmestaruutta. Ikuinen jääkiekon opiskelija on noussut rivivalmentajasta kansansuosikiksi selättäen paineet Suomen jääkiekkolippulaivan peräsimessä

Hannaleena Ronkainen

 

ronkainen.jpg (57 KB)

Hannaleena Ronkainen on kautta aikojen Suomen ensimmäinen urheilupsykologi olympiajoukkueessa ja toimii Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikössä urheilupsykologina. Hänellä on laaja-alainen kokemus psykologin työstä ihmisen eri elämänkaaren vaiheissa.

Siirretyissä Tokion olympiakisoissa Ronkainen olisi toiminut jo neljännen kerran Suomen olympiajoukkueen urheilupsykologina. Perustyön lisäksi suurkilpailutilanne luo normaaliarjesta poikkeavia tilanteita, joita Ronkainen avaa puheessaan tarkemmin.

Ronkaisen työnkuva on monipuolinen, sillä siihen kuuluu paitsi urheilijoiden valmennusprosessien tehostamista myös alan verkoston johtamista Suomessa. Iso osa urheilupsykologin työstä tehdään kuitenkin arjessa, eikä urheilupsykologiassa ole kyse viime hetkien hokkuspokkus-tempuista. Joitakin temppuja ja ennen kaikkea käytännön työkaluja Ronkaiselta kuitenkin löytyy, ja niitä hän tulee avaamaan esityksessään mieli muutoksen keskellä. 

Gasellit

gasellit.jpg (521 KB)

Gasellit on melodisen ja modernin rytmimusiikin sekä underground-räpin suorapuheisuuden yhdistelmällään ollut edelläkävijä, jonka musiikki soi niin valtavirran radioasemilla kuin vaihtoehtoisemmilla klubeillakin. Yhtye on noussut ryminällä Suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena yli 90 miljoonaa toistoa suoratoistopalvelu Spotifyssa sekä Vuoden yhtye -palkinto Emma Gaalassa vuonna 2019.  

Kuudetta pitkäsoittoaan valmistelevalta yhtye on tänä vuonna julkaissut singlet “Kutsu” ja “Kuvittele meidät siellä”.

Yhtyeen edellinen pitkäsoitto “Jano” ilmestyi lokakuussa 2018. Useita viikkoa listaykkösenä viettäneen albumin sinkkulohkaisut “Riks Raks Poks” (ft. Elias Gould) ja “Mitä Mä Malagas?” (ft. JVG) nousivat Spotifyn top10 -listalle ja jälkimmäinen viettikin hyvän tovin Spotifyn kärkisijalla. Gaselleiden tuotannosta löytyy myös lukuisia muita superhittejä, kuten “Imus”, “Liimaa” ja “Muistanks mä väärin”.

Gaselleiden live-esiintymiset ovat kuin Suomen kesä parhaimmillaan. Arvaamattomia ja bipolaarisia – toisaalta herkkiä, toisaalta ihan älyttömiä. Yhtye on kerännyt runsaasti kiitosta energisistä keikoistaan, joita on takana satoja ympäri Suomen. Bändillä on vahva tahtotila tuoda bileet mukanaan aina sinne minne he saapuvatkin. Bileet on pantu luontevasti pystyyn niin yksityistapahtumissa kuin Ruisrockin ja Provinssin kaltaisten Suomen suurimpien festareiden lavoilla. 

Eero Ettala

kuva.jpg (4.28 MB)

Eero Ettala on toiminut lumilautailun ammattilaisena jo vuodesta 2001. Hänet on valittu 6 kertaa Vuoden Lumilautailijaksi Suomessa. Isoimpiin voittoihin kuuluvat mm. Toyota Big Airin voitot 2005 & 2009 sekä X Gamesin voitto slopestylessä vuonna 2010. Eeron lumilautaurasta kertova dokumenttielokuva ”Ender” julkaistiin 2015. 

Nykyisin Eero toimii lumilautauransa lisäksi tv-juontajana ja tekee aktiivisesti töitä myös somessa. Instagramissa hänellä on huimat 194K seuraajaa, ja juuri tällä hetkellä Maikkarilla pyörii Eeron juontama Suomen Surkein Kuski -ohjelma.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 16.11.2020 15:00

Määrä:


Paikkoja saatavilla

Ajankohta

Alkaa:  

16.11.2020 18:00:00

Päättyy:  

16.11.2020 20:40:00

Lisätiedot

Eeva Niskanen

045 2602884

eeva.niskanen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Oma tietokone