6.10.2023 19:00 - 6.10.2023 21:30 Seinäjoen kaupunginteatteri , Alvar Aallon katu 12 , 60100  Seinäjoki

Ekonomiteatteri: Niin kuin taivaassa

6.10.2023 19:00

Seinäjoen kaupunginteatteri

Niin kuin taivaassa

- Täynnä !

Suurien tunteiden musikaali

Tervetuloa Etelä-Pohjanmaan Ekonomien kanssa Seinäjoen kaupunginteatteriin perjantaina 6.10 klo 19:00. Aikamme ihanin musikaali Niin kuin taivaassa kertoo kauniin ja koskettavan tarinan kotiinpaluusta, musiikin yhdistävästä voimasta ja tosirakkauden löytämisestä. 

Maailmankuulu kapellimestari Daniel Daréus palaa lapsuutensa maisemiin, pieneen maalaiskylään, jonne suuren maailman meno ei ole yltänyt, ja asettuu asumaan vanhaan kouluun.

Menestyksekäs ura on menettänyt merkityksensä eikä täytä mielen tyhjyyttä. Terveysongelmista kärsivä mies kaipaisi hiljaiseloa, mutta löytääkin pian itsensä johtamasta kylän kirkkokuoroa — ja keskeltä värikästä ja elinvoimaista yhteisöä. Monenkirjavan kuoron joukosta löytyy paitsi ystäviä myös vanhoja haavoja ja lopulta todellinen rakkaus.

Kun aikaa on rajallisesti, korostuu se, mikä elämässä oikeasti on merkityksellistä.

Tämä rakastetuimpiin ruotsalaiselokuviin lukeutuva elämänvoimainen, koskettavia kohtaloita ja vapauttavaa iloa sisältävä tarina tarjoaa katsojalle lämpöä ja sielulle balsamia. Musiikin voimaa, yhteisöllisyyttä, toivoa ja elämäniloa pursuavan musikaalin kauniista melodioista vastaa säveltäjä Fredrik Kempe. Gabriellan laulun on säveltänyt Stefan Nilsson. Så som i himmelen -musikaali (As it is in Heaven) kantaesitettiin syyskuussa 2018 Tukholman Oscars teatern’ssa. Musikaali nähdään suomalaisnäyttämöllä nyt toista kertaa.

Musikaalissa nähdään yli 20 näyttelijää, 12-henkinen orkesteri sekä Sorja ja Jussit-kuorojen laulajia. Musikaalin ohjaa Tuomas Parkkinen, vastaava kapellimestari on Eeva Kontu, koreografi Jukka Haapalainen, lavastuksen suunnittelee Marjatta Kuivasto ja puvut Leena Rintala

Niin kuin taivaassa on 60 vuotta täyttävän Seinäjoen kaupunginteatterin juhlavuoden musikaali.

Lippuun sisältyy: narikka, alkumalja ja väliaikatarjoilu (kahvi ja leivos sekä avec)

Tervetuloa teatteriin!

Tapahtuma on täynnä.

Tapahtuma täynnä

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

6.10.2023 19:00

Päättyy:  

6.10.2023 21:30

Järjestäjä

Etelä-Pohjanmaan Ekonomit

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Ekonomit

epe@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Seinäjoen kaupunginteatteri

Alvar Aallon katu 12
60100 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet