4.3.2021 17:00 - 4.3.2021 19:00 Oma tietokone

Ekonomien naistenpäivä

4.3.2021 17:00

Oma tietokone

Suomen Ekonomien perinteinen naistenpäivän tilaisuus järjestetään tänä vuonna virtuaalitapahtumana. Tilaisuudessa kuullaan naisiin, tasa-arvoon ja elämään liittyviä voimaannuttavia tositarinoita Suomesta ja maailmalta.

Naiset ovat jääneet historiassa usein miesten jalkoihin. Kirjailija Maria Pettersson on nostanut kirjassaan esiin unohdettuja naisia, joiden tarinat hämmästyttävät, ihastuttavat ja myös kauhistuttavat. Näitä tarinoita ei kerrottu historian tunneilla.

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi tunnetaan ihmisoikeuksien puolustajana ja kuvillaan rohkeasti kantaa ottavana taiteilijana. Hän on pujahtanut kuvausmatkoillaan paikallisten ihmisten arkeen, elämään ja kulttuuriin. Kuvista heijastuu vahvasti yhteiskunnalliset teemat ja naisten asema maailman eri kolkissa.

Tapahtuman juontaa toimittaja Heikki Soini.

Tervetuloa mukaan ihan kaikki sukupuoleen katsomatta!

Hinta: Maksuton
Tapahtuma on tarkoitettu Suomen Ekonomien ekonomi- ja KylteriPlus-jäsenille

Paikkoja ei enää tarjolla.

Maria Pettersson

maria_pettersson.jpg (114 KB)

Maria Pettersson on kirjailija, Journalisti-lehden päätoimittaja ja historiaharrastaja. Hän keräsi yli sadan jännittävää elämää eläneen naisen tarinaa yksien kansien väliin Historian jännät naiset teoksessaan.

Pettersson tutustuttaa meidät näihin voimanaisiin, jotka ovat jääneet suurmieshistorian varjoon. He ovat kiinnostavia, uskomattomia, kauheita, törkeitä, sankarillisia ja ennen kaikkia jänniä.


Meeri Koutaniemi

meeri_koutaniemi.jpg (27 KB)

Meeri Koutaniemi on palkittu valokuvaaja ja kuvajournalisti. Hän pakkasi reppunsa 19-vuotiaana ja lähti kokeilemaan onneaan kuvajournalistina Intiassa − ja jäi sille tielle.

Koutaniemi on dokumentoinut journalistina ja valokuvaajana maailmaa ja sen selviytymistarinoita yli 40 maassa ja keskittynyt työssään ihmisoikeuksiin. Hän puhuu koskettavista ja haastavista aiheista suurella tunteella ja palavalla intohimolla.


Heikki Soini

heikki_soini.webp (8 KB)

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

4.3.2021 17:00:00

Päättyy:  

4.3.2021 19:00:00

Lisätiedot

Hannele Hämäläinen

040 080 1555

hannele.hamalainen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Oma tietokone