8.3.2019 16:00 - 8.3.2019 19:30 Bio Rex , Mannerheimintie 22-24  Helsinki

Naistenpäivä

8.3.2019 16:00

Bio Rex

Naistenpäivä 2019: Vapauta potentiaalisi – luo itsellesi haluamasi tulevaisuus!

Mistä elämässä on kyse? Miten olla kaikkea sitä, mitä omista lähtökohdista käsin voi olla? Kuinka siirtää itseä ja yhteiskuntaa kohti upeuksia? Kuinka kuvitella toisenlaisia todellisuuksia ja nimetä uutta ja vielä olematonta?

Monet ihmiset ovat tyytyväisiä keskinkertaisuuteen. Mika Poutala ja hänen menestyksensä ovat loistava osoitus siitä, mihin voi päästä, kun jaksaa tehdä enemmän ja välttää keskinkertaisia ratkaisuja. Kuitenkin päätös on vasta ensimmäinen askel. Mitä pitäisi tehdä sen jälkeen? Miksi muutos on niin vaikeaa?

Mika kertoo omasta elämästään tarinoita ja tapahtumia. Hänen puheensa auttavat ihmisiä oppimaan tehokkaammin ja hänen tarinansa jäävät ihmisten mieleen. Mika saa ihmiset innostumaan oppimisesta ilon sekä joskus kyyneltenkin kautta. Lisäksi professori Arto O. Salonen ja jazzmuusikko Joonatan Rautio luovat moniaistisen ja mieltä virittävän nautinnon, joka ei jätä kylmäksi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ohjelma:

16:00 alkaen ilmoittautuminen ja salaattibuffet
17:00 Tervetuloa!

  • Riikka Sipilä, asiamies, Suomen Ekonomit

17:15 Kohti unelmia – tavoitteiden saavuttaminen ja oman itsen johtaminen

  • Mika Poutala, urheilija, puhuja, sparraaja

18:00 Kahvitauko

18:30 Elämän merkitys, huomisen upeus ja tulevaisuuden toivo

  • Arto O. Salonen, professori ja Joonatan Rautio, jazzmuusikko

19:30 Tilaisuus päättyy


Hinta: Maksuton

Tilaisuus on tarkoitettu vain Suomen Ekonomien ekonomi-jäsenille ja KylteriPlus-jäsenille

Paikkoja ei enää tarjolla.

 

 

 

 

Mika Poutala on nelinkertainen olympiapikaluistelija, mukaansatempaava esiintyjä ja yksi Suomen positiivisimmista ihmisistä. Mika uskoo vahvasti kokonaisvaltaiseen hyvään elämään. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kaiken menestymisen ja tavoitteiden saavuttamisen perustus, jossa oman identiteetin ja arvojen ymmärtäminen muodostavat voittavan yhdistelmän. Mika on erikoistunut hapokkaille sprinttimatkoille ja hän tietää kokemuksesta, mitä menestyminen vaatii. Hän on saanut tuntea ammattilaisuransa aikana niin huippuhetkiä kuin urheilun raadollisuudenkin.

 

 

 

 

Arto O. Salonen toimii apulaisprofessorina Itä-Suomen yliopistossa. Hän on yhteiskuntatieteellisen ja kauppatieteellisen tiedekunnan dosentti (UEF), ja kasvatustieteellisen tiedekunnan dosentti (HY). Vuoden 2019 alusta alkaen hän on toiminut Suomen kestävän kehityksen asiantuntijapaneelin jäsenenä. Arton asiantuntijuus liittyy kestävään yhteiskuntaan siirtymiseen, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja merkitykselliseksi koetun elämän tavoitteluun. Hänen lähestymistapansa on tieteidenvälinen ja tulevaisuussuuntautunut.

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä

Ajankohta

Alkaa:  

8.3.2019 16:00:00

Päättyy:  

8.3.2019 19:30:00

Lisätiedot

Hannele Hämäläinen

040 080 1555

hannele.hamalainen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Bio Rex

Mannerheimintie 22-24
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet