26.10.2021 09:00:00 - 26.10.2021 10:30:00 Verkossa

Pa*kamyrsky horisontissa?

26.10.2021 09:00

Verkossa

Mistä tunnet sä mainekriisin? Miten erotat sen, kannattaako nyt hypätä vai kuitenkin hengittää? Entä miten voi varmistaa sen, että poikkeuksellisesta viestintätilanteesta ei synny tavaraa tuulettimeen?


Tämä on se webinaari, jossa pääset kiinni näihin kysymyksiin.

Organisaatioissa ollaan usein erittäin hyviä varautumaan poikkeustilanteisiin. Jokainen muistaa tulipalon, luonnonkatastrofin ja force majeurin, kun kriisiviestintäsuunnitelmaa valmistellaan. Mainekriisit ovat usein hankalampia. Miksi? Koska niiden tunnistaminen vaatii organisaatiolta kykyä kysyä itseltään kiusallisia kysymyksiä. 

Tämän webinaarin jälkeen hahmotat, mistä suunnasta oman organisaation mahdollista mainekriisiä kannattaa lähteä etsimään. Se on nimittäin avain siihen, että sen voi paitsi välttää myös sen iskiessä viestinnällisesti selättää. Webinaarin kouluttajana toimii rautainen viestinnän ammattilainen, **sisten tilanteiden erikoisnainen VTM Sini Korpinen.

Koulutus on suunnattu organisaationsa maineriskeistä kiinnostuneille johtajille. Webinaarin jälkeen järjestämme pienemmälle ryhmälle jatkokoulutuksen, jossa syvennytään teemaan tarkemmin. Jatkokoulutuksesta saat lisätietoa webinaarin yhteydessä.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille ekonomi- ja KylteriPlus-jäsenille.


Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Sini Korpinen

sini-korpinen.png (42 KB)

Sini Korpinen (VTM) on viestintä- ja markkinointijohtajana toimiva kriisiviestinnästä ja yhteiskunnallisista näkökulmista syttyvä ajattelija ja tekijä. Ensimmäisen uransa hän teki politiikassa poliittisena suunnittelijana, erityisavustajana valtiovarainministeriössä ja poliittisena avustajana Euroopan parlamentissa. Viimeiset pian seitsemän vuotta hän on toiminut viestinnän ja markkinoinnin konsulttina, asiantuntijana ja tekijänä. Kriisiviestintä on hänelle intohimolaji, ja siitä hän on kirjoittanut myös kirjan Mainekriisi - syöksykierteeseen ja takaisin siiville (2020, Alma Talent) yhdessä ystävänsä, niinikään viestinnän ammattilaisen Sara Lindströmin kanssa. Vapaa-ajallaan Korpinen harrastaa kaupunkipolitikkaa.

 

 

Paikkoja saatavilla

Ajankohta

Alkaa:  

26.10.2021 09:00:00

Päättyy:  

26.10.2021 10:30:00

Lisätiedot

Hannele Hämäläinen

040 080 1555

hannele.hamalainen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Verkossa