29.11.2022 18:00:00 - 29.11.2022 19:40:00 Verkossa

Miten ennakoida tulevaa

29.11.2022 18:00

Verkossa

Tulevaisuuden pohtimisen ei tulisi lannistaa, vaan kannustaa muotoilemaan toisenlaisia ja parempia tulevaisuuksia. Tulevaisuutta ei tarvitse vastaanottaa sellaisenaan, annettuna. Voit pyrkiä aktiivisesti muotoilemaan tulevaisuuttasi kohti toivottua suuntaa. Tulevaisuusmuotoilun työkalut ovat apunasi, sillä tulevaisuuttasi muotoillaan tänään.

Tulevaisuusmuotoilusta kuulet illan striimissä Minna Koskelolta, joka on alan edelläkävijä Suomessa. Hän yhdistää ajattelussaan raikkaalla tavalla ennakointiajattelua, palvelumuotoilua ja ihmistieteitä rikastaen käsitystäsi siitä, mitä voisit olla ja mitä voisit tulevaisuuksiesi eteen tehdä. Minnan missio on saada tulevaisuusajattelu osaksi organisaatioiden ja ihmisten päätöksentekoa. Minna on myös jäsen arvostetussa Association for Professional futurists -yhdistyksessä.

Minnan puheenvuoron jälkeen katseemme suuntaavat tulevaan kevääseen, kun stagelle nousee laulaja-lauluntekijä Olavi Uusivirta, joka esittää musiikkia tulevalta albumiltaan Pitkä kuolema. Tähän mennessä tuoretta pitkäsoittoa on päässyt fiilistelemään livenä ainoastaan kahdella loppuunmyydyllä julkaisukeikalla syksyllä 2022. 

Ohjelma

18.00 Striimi alkaa: Tervetuloa
18.05 Miten ennakoida tulevaa, Minna Koskelo
18.55 Olavi Uusivirta
19.40 Striimi päättyy

Tapahtumasta ei tehdä tallennetta, joten toivottavasti ehdit mukaan striimiin.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille Suomen Ekonomien ekonomi- ja kylterijäsenille.

Tervetuloa mukaan!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Minna Koskelo

minna-koskelo.png (71 KB)

Minna Koskelo työskentelee täysipäiväisesti tulevaisuusmuotoilijana perustamassaan tulevaisuusmuotoilun yrityksessä 11Helsinki Oy. Viimeisten lähes 20 vuoden aikana Koskelo on työskennellyt yli 70 organisaation ja lähes 40 toimialan parissa. Asiakkaat ovat sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Koskelo on myös perustaja ja vetäjä ennakointia edistävässä Futures Finland ry:ssä sekä perustaja ja ydintiimin jäsen Tulevaisuuspäivä ry:ssä. Tulevaisuuspäivä palkittiin vuoden 2019 ennakointitekona. Tunnustuksen myönsivät Valtioneuvoston kanslia, Työ- ja elinkeinoministeriö, Opetushallitus ja Uudenmaan Liitto.

Koskelo toimii luottamustehtävissä vakituisena asiantuntijana Itla Säätiön lapsi- ja perhepolitiikan ennakointiverkostossa sekä neuvonantajana Lasten ja nuorten säätiössä. Koskelon kirja Tehtävänä tulevaisuus – tulevaisuusmuotoilu päätöksenteossa julkaistiin joulukuussa 2021. Kirja esittelee keinoja, miten jokainen voi kasvattaa kykyään tulevaisuustietoisuudessa ja aktiivisessa tulevaisuuden tekemisessä. Tästä hetkestä käsin on mahdollista rakentaa toisenlaista tulevaisuutta. Sillä tulevaisuus ei tapahdu, se tehdään.

 

Olavi Uusivirta

olavi-uusivirta.png (76 KB)

Olavi Uusivirta yhtyeineen tunnetaan vastustamattomasta showstaan, jonka kulmakivinä toimivat armoton energialataus ja koko nelikon liekehtivä soitto. Bändin riveissä vaikuttavat rumpali Olli Krogerus, basisti Jaakko Kämäräinen sekä ”Pieni kuolema” -levyn tuottajanakin häärinyt kitaristi Timo Kämäräinen. Uutukaisen lisäksi katalogista löytyy jo entuudestaan kahdeksan studioalbumin edestä rakastettuja hittejä kuten Kultaa hiuksissa, Me ei kuolla koskaan, Kesäyön uni, Ollaanko tämä kesä näin? ja On niin helppoo olla onnellinen.

Multitalentti tekijä on myös tuttu näky eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin myös teatterilavoiltakin näyttelijänä. Hänen viimeisimpiä rooleja on nähty Hamletissa (Kansallisteatteri), Fanny ja Alexanderissa (Helsingin Kaupunginteatteri), Sijaisessa (Elisa Viihde), Munkkivuoressa (Elisa Viihde) ja jopa ääninäyttelijänä Muumilaaksossa.

 

 

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

29.11.2022 18:00:00

Päättyy:  

29.11.2022 19:40:00

Lisätiedot

Eeva Niskanen

045 260 2884

eeva.niskanen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Verkossa