22.9.2020 09:00 - 22.9.2020 10:00 Oma tietokone

WEBINAARI: Sinustakin miljoonamyyjä - Isojen sopimusten voittaminen 2021

22.9.2020 09:00

Oma tietokone

Sinustakin miljoonamyyjä - Isojen sopimusten voittaminen 2021

”Liian moni iso diili kariutuu ostajaan, joka ei uskalla ostaa ja myyjään, joka ei osaa myydä.”

Vuonna 2021 on mahdollisuus tehdä merkittäviä kauppoja, sillä yritykset tulevat kriisin jälkeen investoimaan. Kuka kaupat voittaa, se on myyjistä kiinni. Syksyllä 2020 kannattaa jo tehdä asioita oikein, jos haluaa voittaa isoja kauppoja ensi vuonna.

Tämä webinaari perustuu Jan Ropposen tekemään kansainvälisen tason haastattelututkimukseen isojen sopimusten voittamisesta, josta julkaistaan syyskuussa kirja Miljoonamyyjä: Näin voitat isoja diilejä (kerta toisensa jälkeen). Jan on haastatellut kirjaa varten yli 30 menestynyttä myynnin ammattilaista, joiden yhteenlaskettu kokemus myyntityöstä on yli 500 vuotta. Haastattelujen pohjalta Jan on kiteyttänyt heidän opetuksensa helposti ymmärrettäviksi tarinoiksi sekä malleiksi, joita toteuttamalla myyjä oppii voittamaan isompia kauppoja.

Webinaarin aiheet:

  • Mitä isojen kauppojen voittaminen vaatii?
  • Miten ylin johto osallistuu auttamaan?
  • Mitkä ovat maailman parhaiden myyjien hyväksi havaittuja toimintatapoja?

Lämpimästi tervetuloa mukaan nappaamaan parhaat myyntivinkit!

 

Kouluttaja: Jan Ropponen, Axend Oy
Kenelle: myyjät, myyntijohto, markkinointi ja ylin johto
Hinta: Maksuton. Webinaari on avoinna vain Suomen Ekonomien jäsenille.

JAN ROPPONEN

jan-ropponen.png (1.26 MB)

Jan Ropponen auttaa myyjiä luomaan enemmän arvoa asiakkaille. Janin filosofia on se, että myyjien kyky luoda arvoa korreloi suoraan heidän myyntituloksensa kanssa. Jan valmentaa mm. maailman johtavien ohjelmistoyritysten myyntiorganisaatioita ja on kirjoittanut modernista myynnistä mm. Sales Habits of Winners ja Revenue Growth Platform -kirjat.

Miljoonamyyjä-kirjaa varten on haasteltu yli 30 menestynyttä myyjää ja tarkasteltu miten yli 100.000 € kauppoja voitetaan suomessa ja maailmalla.

Kommentit kirjasta:

Suomalaista myynnin tekemistä on leimannut pitkään teknisten tieteiden historia. Juuri siksi tarvitsemme tutkimusta ja käytännön välineitä kasvattamaan kaupallista nälkää, ideoita ja osaamista. Miljoonamyyjä-kirja vauhdittaa muutosta parempaan tarjoamalla työkaluja isojen diilien voittamiseen tiiviissä ja inspiroivassa paketissa.
- Riikka Laitila, Senior Account Executive, Gartner

"Tämä tutkimus osoittaa hyvin sen, miten isoon diiliin johtava myyntiprosessi harvoin on yksinkertainen ja suoraviivainen. Jan on paketoinut tähän kirjaan selkeään ja motivoivaan muotoon ohjeita ja työvälineitä, jotka auttavat myyjiä pysymään kartalla.
- Mikko Leinonen, Head of Customer and Sales Solutions, KONE Oyj

Webinaarin jälkeen Ekonomit arpoo viisi ilmaista kirjaa.

 

Paikkoja saatavilla

Ajankohta

Alkaa:  

22.9.2020 09:00:00

Päättyy:  

22.9.2020 10:00:00

Lisätiedot

Hannele Hämäläinen

040 080 1555

hannele.hamalainen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Oma tietokone