Mentoriksi Suomen Ekonomien valtakunnalliseen mentorointiohjelmaan

Tervetuloa mentoriksi Suomen Ekonomien valtakunnalliseen mentorointiohjelmaan

Hienoa, että tulet mukaan mentoriksi Suomen Ekonomien mentorointiohjelmaan.  Käynnistämme kaksi mentorointiohjelmaa vuosittain. Aikaisempina vuosina ne ovat olleet liveohjelmia pääkaupunkiseudulla, mutta edellinen sekä seuraavat ohjelmat ovat pääsääntöisesti virtuaalisia ja valtakunnallisia.

Vahvistat ilmoittautumisesi vastaamalla "ilmoittaudu"-painikkeen takana olevan lomakkeen pakollisiin kysymyksiin (nimi ja sähköposti). Voit sitten täydentää sopivalla ajalla ilmoittaumistietosi ilmoittautumisvahvistuksessa saamasi linkin kautta. Pyrimme aina löytämään aktorin toiveita mahdollisimman hyvin vastaavan mentorin.  Siksi on tärkeää, että kerrot työkokemuksestasi ja omista vahvuusalueistasi sekä toiveistasi aktorin taustasta mahdollisimman kattavasti.  

Ohjelman virtuaalisen luonteen vuoksi, mentorin tulee olla valmis etämentorointiin. Mentorointiparin osapuolet voivat sijaita fyysisesti missä päin Suomea vain (tai miksei ulkomaillakin).

Ohjelmaan sisältyy kattava perehdytys, teematilaisuuksia, sparraustukea ja työkaluja onnistuneen mentoroinnin varmistamiseksi. Pareilla on käytössä muun muassa verkkotyötila työvälineineen, harjoituksineen ja vinkkeineen. Lisäksi Suomen Ekonomien uravalmentajat ovat tukena koko mentoroinnin ajan.

Tutustu myös useimmin kysyttyihin kysymyksiin mentorointiin liittyen. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiisi :)

Ystävällisin terveisin 
Kristiina Kurki ja Sirja Kulmala-Portman

kristiina.kurki@ekonomit.fi, sirja.kulmala-portman@ekonomit.fi

P.S.
Voit toki täyttää lomakkeen kokonaisuudessaan jo heti ilmoittautumisvaiheessa, mutta suosittelemme täyttämään lomakkeen myöhemmin ajan kanssa, jotta aikakatkaisu ei tuhoa vastauksiasi. 

P.P.S. Mikäli tunnistat lähipiiristäsi mentoriksi sopivan henkilön, olemme kiitollisia kun kannustat myös häntä lähtemään mukaan ohjelmaamme. Lisätietoja: https://www.ekonomit.fi/mentorointi 

Paikkoja saatavilla

Lisätiedot

Sirja Kulmala-Portman

0443 488 431

sirja.kulmala-portman@ekonomit.fi