30.9.2020 17:00 - 30.9.2020 18:00 oma tietokone

"Tuntuu vaikealta ....tehdään silti, uutta Matoa koukkuun ".

30.9.2020 17:00

oma tietokone

"Tuntuu vaikealta ....tehdään silti, uutta Matoa koukkuun ".

Koronatilanteen vuoksi perinteinen Ilo irti yrittäjyydestä -tapahtuma on siirretty vuoteen 2021. Sen sijaan tarjoamme livestriiminä Mato Valtosen esitystä ”Tuntuu vaikealta, tehdään silti. Uutta Matoa koukkuun” 

Viime vuotisten palautteiden pohjalta teemaksi on valittu vaikeuksien kautta voittoon.

Mato tulee  esitelmässään muistuttelemaan, kuinka paitsi yrityksen myös sinun on uskallettava erottautua ja laittaa itsensä peliin. Kuinka otetaan käyttöön luovuus, ideat, positiivinen kyseenalaistaminen, rohkeus sekä hulluuskin oiviksi työkaluiksi epäonnistumisen pelkoa tai itsetunnon puutetta vastaan?   

Kiinnostavia yrittäjätarinoita kuinka saatiin Puna-Armeijan kuoro yhteistyöhön, kuinka Leningrad Cowboysista tehtiin tunnettu maailmalla tai kuinka Wapit Oy teki maailman ensimmäiset kaupalliset matkapuhelinpalvelut. 

Esitelmöitsijänä Valtosella on pitkälti yli 1000 tilaisuuden kokemus ja hänet on valittu Vuoden Puhujaksi 2008 sekä Vuosikymmenen Puhujaksi 2012.

Kenelle: Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille AKY - Akavalaiset yrittäjät jäsenjärjestöjen yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Mato Valtonen

Luovuuden asiamies, yrittäjä, kirjailija, rock-kukko ja puhetyöläinen puhuu innostavan työilmapiirin puolesta muutosten maailmassa. Lisäksi hän kartoittaa  jarruja, jotka eteen tullessaan estävät meitä käyttämästä voimavarojamme. Mato Valtonen haastaa simppelin oivaltamisen kautta uudenlaisiin tavoitteisiin. Meidän tulee nähdä metsä puilta ja herätellä  itsetuntomme. Se on siellä, se vain pitää ottaa käyttöön!

Madolla on ilmiömäinen kyky puhaltaa kuulijoihinsa me-henkeä ja tekemisen meininkiä. Hänen todella vaiherikas elämä sekä monipuoliset kokemukset antavat poikkeuksellisen kaikupohjan herätellä kuulijansa ajattelemaan ja asettelemaan tavoitteensa rohkeammin. Menneisyyteen vaipuja ryöstää oman tulevaisuutensa, eikä sinne kävellä takaperin. Suomalaisilla on nyt maailmanluokan mahdollisuudet näyttää mistä tervaskannosta meidät on sorvattu, ne vain pitää nähdä. Ollaan ylpeitä itsestämme, Mato Valtonen kertoo kuinka se onnistuu. Monipuolisten kokemuksiensa puolesta Mato voidaan heittää huoletta lähes minkälaiseen tilaisuuteen tahansa. Ankarasti pönötystä vastaan ja silmien avaamista terävän huumorinkin avulla.

myspeaker-067-web-wm.jpg (429 KB)

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   30.9.2020 17:00
Päättyy:   30.9.2020 18:00

Lisätiedot

Eeva Niskanen

045 260 2884

eeva.niskanen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

oma tietokone