12.10.2019 19:00 - 12.10.2019 20:00 Villatehdas Studio Donner , Kankurinkatu 4-6 , 05800  Hyvinkää

Stand up: Mars vs Venus?

12.10.2019 19:00

Villatehdas Studio Donner

Mars vs Venus?

Onko naisella helpompaa miehen kanssa vai miehellä naisen kanssa, kun miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta? Selvää on, että helppoa ei ole kummallakaan. Stand up -komiikkatykitys Mars vs. venus on täynnä piinaavan tunnistettavia ja sanoinkuvaamattoman hauskoja tilanteita. Välillä stereotypiat pöllyävät, välillä ne ovat taivahan tosia! Tässä esityksessä jokainen, jolla on parisuhteesta kokemusta, löytää ärsyttävän tuttuja piirteitä niin itsestään kuin kumppanistaankin.

Toistensa ja parisuhteensa raivostuttavimpia ja rakastettavimpia puolia ruotivat Johanna Tohni ja Riku Suokas – stand up -koomikot, jotka ovat pariskunta paitsi lavalla, myös tosielämässä. He pistävät itsensä likoon kaulaa myöten: esityksen aikana ryöpytetään niin seurustelun alkuvaihe, uusioperheen haasteet, lapsiperheen vanhempien seksielämä kuin miesten ja naisten erotkin.

Riku Suokas on suomalaisen stand upin isähahmona tunnettu koomikko, näyttelijä ja esittävän taiteen moniottelija: hän on mm. johtanut Tampereen Työväen Teatteria ja Hämeenlinnan Kaupungin Teatteria sekä perustanut Tomaatteja! Tomaatteja! -stand up -festivaalin. Perussuomalaisesta ulkomuodostaan huolimatta Rikussa asuu hieman runoilijaa. Hänessä yhdistyvät suuri sydän ja suomalaisen, keski-ikäisen miehen alemmuudentunne.

Johanna Tohni on stand up -koomikko, improvisaationäyttelijä ja monialainen teatterintekijä. Vaikka hän aloitti stand up -lavoilla keikkailun vasta 2014, on hän monelle suomalaiselle komiikan ystävälle tuttu klubeilta, festivaaleilta ja Nelosen Stand Up! -ohjelmasta. Johanna on omien sanojensa mukaan suorapuheinen, nelikymppinen äiti-ihminen, johon monet (hänet itsensä mukaan lukien) liittävät sanan ”härski”.

Tapahtuma on Riihimäen-Hyvinkään Ekonomit ryn jäsenille ja se on myös avec/Ekonomi avec-tapahtuma eli voit ottaa mukaasi yhden avecin. 

Hinta on 15 € sekä jäsen että avec.
Osallistuminen maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtumassa on käytössä myös no show -maksu; mikäli ilmoittaudut, etkä saavu paikalle, peritään no show -maksuna 15 € eikä jo suoritettua maksua palauteta.

Paikkoja ei enää tarjolla.
Tapahtuma täynnä

Paikkoja jäljellä

Lippu: 4 kpl jäljellä (/20)

Tapahtumaan on jäljellä 4 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

12.10.2019 19:00:00

Päättyy:  

12.10.2019 20:00:00

Järjestäjä

Riihimäen-Hyvinkään Ekonomit

Lisätiedot

Riihimäen-Hyvinkään Ekonomit ry

rihyekonomit@gmail.com

Tapahtumapaikka

Villatehdas Studio Donner

Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet