13.11.2019 17:30 - 13.11.2019 20:00 Fondia , Lönnrotinkatu 5, 4 kerros , 00120  Helsinki

Yrittäjän Luontoilta: Myötätunto

13.11.2019 17:30

Fondia

Yrittäjän Luontoilta:

Tervetuloa Yrittäjän luontoiltaan 13.11.2019
Energia, ilo, innostus, intohimo, rajat - ja rajojen rikkominen.

Suomen Ekonomit, Tekniikan Akateemiset ja lakipalveluyritys Fondia järjestävät yhteistyössä Yrittäjän Luontoillan, jossa alojensa huiput herättelevät keskustelua myötätunnosta ja sen tietoisesta hyödyntämisestä työelämässä. Myötätuntotaidoilla voidaan luoda hyvinvoinnin ja laadukkaamman vuorovaikutuksen lisäksi jopa parempaa tulosta yrityksille.

 

Ohjelma:
klo 17.30 ilmoittautuminen ja kahvit
klo 18.00 tilaisuus alkaa
klo 19.30 alkaen cocktailit

Etkö pääse paikalle? Ei hätää! Ilmoittaudu LiveStreamiin täältä ja seuraa tilaisuutta livenä verkossa Osallistu keskusteluun Twitterissä hashtagilla #yrittajanluontoilta

Illan puhujina toimivat

Anne Birgitta Pessi, CoPassion

Tanja Lappi, työterveyspsykologi, Heltti

Saana Tyni, siistijä, perustaja ja toimitusjohtaja, Koti Puhtaaksi Oy

Lauri Salovaara

 

SIIRRY ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ

 

Tilaisuus on avoin kaikille Suomen Ekonomien ja TEKin yrittäjille sekä yrittäjyydestä kiinnostuneille jäsenille.

Anne Birgitta Pessi

pessi20anne1.jpg (34 KB)

Anne Birgitta Pessi, TT, dos., on lumoutunut ihmisten kohtaamisen, myötätunnon ja merkityksellisyyden teemoista. Pessi on kansainvälinen tutkija ja innostava, erittäin pidetty luennoitsija ja alustaja, joka työskentelee professorina Helsingin yliopistossa sekä vierailee säännöllisesti tutkijana mm. Stanfordin ja Bostonin yliopistoissa. Hän on Suomessa tunnettu mm. lukuisien yritysten tutkija-puhujana sekä kirjasta Myötätunnon mullistava voima sekä CoPassion-tutkimushankkeen johtajana.

Tanja Lappi

Tanja Lappi (65 KB)

Tanja on yksi Heltin perustajista ja toimii Heltissä hyvinvointipalveluiden eteenpäin viejänä. Hän on intohimoinen nukkumisen ja liikunnan puolesta puhuja, ja vapaa-ajan inhohimot kohdistuvat vaihdellen päiväuniin ja treenaamiseen. Oletko ikinä pohtinut, miten lisätä omaa energiaa ymmärtämällä itsemyötätunnon merkityksen? Tai miten itsemyötätuntoa oikein saisi lisää? Tanjan avulla pääset miettimään myös, mitä tekemistä myötätunnolla on jaksamisen tai uupumisen kanssa?

 

Saana Tyni

kotipuhtaaksi-saana_tyni1.jpg (41 KB)

Saana on halunnut yrittäjäuransa alusta saakka nostaa siivousalan arvostusta ja ravistella perinteisiä rakenteita. Koti Puhtaaksi Oy valittiinkin Great Place to Work kilpailussa Suomen parhaaksi työpaikaksi ja Euroopan parhaaksi siivousalan työpaikaksi vuonna 2019! Saana kertoo, että työntekijöiden arvostaminen ja tyytyväisyys on heidän prioriteetti numero yksi. Hän uskoo, että tyytyväiset työntekijät tekevät hyvää työtä ja se näkyy heti asiakastyytyväisyydessä. Saanan kanssa pääsemmekin pohtimaan, miten myötätunto näkyy johtamisessa?

 

Lauri Salovaara

lauri20salovaara1.png (37 KB)

Lauri Salovaara on ollut yli 20 vuotta mukana viihdebisneksessä, toiminut 11 vuotta yrittäjänä, perustanut kolme yritystä; lopettanut yhden, myynyt yhden, isännöi yhtä ja suunnittelee seuraavien firmojen perustamista. Kesällä 2016 hän säväytti Radio Suomipopin Lauri Salovaara & Menestyjät keskustelusarjassa, joka ylitti uutiskynnyksen useissa valtakunnallisissa medioissa, poiki hänelle puhuttelun, potkuilla uhkaamisen ja hirvittävän määrän posiitivista palautetta. Tänään hän isännöi erilaisia tapahtumia ja sparraa yrityksiä pienistä suuriin suosituissa 'poskille läpsimis' -tilaisuuksissaan.

 

Ajankohta

Alkaa:  

13.11.2019 17:30

Päättyy:  

13.11.2019 20:00

Lisätiedot

Eeva Niskanen

0452602884

eeva.niskanen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Fondia

Lönnrotinkatu 5, 4 kerros
00120 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet