29.10.2020 18:00 - 29.10.2020 19:30 oma kone

Yrittäjän Luontoilta: Etäjohtaminen

29.10.2020 18:00

oma kone

Yrittäjän Luontoilta:Etäjohtaminen

Mitä etäjohtaminen on ja miten se eroaa lähijohtamisesta?

Miten yhdistää itsensä johtaminen ja yrittäjyys?

Entä miten etätyöt vaikuttavat työyhteisöön, hyvinvointiin ja aivojen toimintaan?

Suomen EkonomitTekniikan Akateemiset ja lakipalveluyritys Fondia järjestävät yhteistyössä Yrittäjän Luontoillan, jossa alojensa huiput herättelevät keskustelua etätyöstä, sen johtamisesta ja jaksamisesta. 

Illan aikana pohditaan etätyötä erityisesti yrittäjän näkökulmasta. Ilta huipentuu avoimeen keskusteluun, jonka aikana yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Kysymyksiä voi halutessaan lähettää jo etukäteen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Aika: To 29.10.2020 klo 18-19:30

Osallistu keskusteluun Twitterissä hashtagilla #yrittajanluontoilta

Illan puhujina toimivat

Ulla Vilkman, Etäjohtaminen ei ole lähijohtamista vaikeampaa 

Tomi Kaukinen, Licence to Fail

Katri Saarikivi

Lauri Salovaara

 

SIIRRY ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ

 

Tilaisuus on avoin kaikille Suomen Ekonomien ja TEKin yrittäjille sekä yrittäjyydestä kiinnostuneille jäsenille.

Katri Saarikivi

katri_kuvaaja_aleksilumme.jpg (2.32 MB)

Teknologinen kehitys ja yhteiskunnan mullistukset muuttavat jatkuvasti sitä, miten ihminen tekee työtä. Tällä hetkellä muutos on erityisen nopeaa, ja käynnissä kiinnostava, laaja ihmiskoe – mitä työntekijän hyvinvoinnille, työyhteisöjen koheesiolle, sekä ajattelun ja ongelmanratkaisun laadulle tapahtuu, kun olemme pidempään voittopuolisesti etätöissä? Mitä tarvitaan, jotta ihminen voi käyttää aivojaan työssä hyvin, tapahtui työ sitten toimistolta tai kotisohvalta käsin? Puheenvuorossa sukelletaan etätyöhön aivotutkimuksen näkökulmasta.

Tomi Kaukinen

tomi.jpg (312 KB)

Ruotsinsuomalainen Tomi on energinen, innovatiivinen ja suorasanainen pitkän ajan yrittäjä joka ei pelkää päättömiäkään haasteita. Hän puhuu rohkeudesta ja uskalluksesta sekä muistuttaa arkirutiinien tärkeydestä muutosten keskellä. Tukholman Kauppakorkeakoulusta valmistuttua Kaukinen työskenteli kuusi vuotta investointipankeille kunnes irtisanoutui ja lähti start-up maailmaan. Hän vei yrityksensä muun muassa Espanjaan sekä Kaakkois-Aasiaan jossa hän työskenteli isojen urheiluseurojen sekä medioiden kanssa. Rankat yrittäjävuodet rokotti ja lopulta Tomi sairastui uupumukseen. Nyt hän puhuu itsensä johtamisesta, yrittäjyydestä sekä uupumuksesta ja oli Evento Awards Vuoden Puhuja-finalisti “Tarinankertoja”-kategoriassa.

Ulla Vilkman

ulla-koko_8472_print.jpg (1.81 MB)

Ulla Vilkman on modernin työelämän kehittäjä, etäjohtamisen ja etätyön asiantuntija sekä tietokirjailija. Lisäksi Ulla vetää omaa hajautetusti toimivaa valmentajatiimiä, jonka kanssa hän auttaa organisaatioita kehittämään hajautetussa organisaatiossa, monipaikkaisessa työssä sekä etätyössä tarvittavaa osaamista sekä muokkaamaan toimintakulttuuria sopivammaksi aika- ja paikkariippumattomaan työhön. 

Lauri Salovaara

20200831_232332-01.jpeg (427 KB)

Lauri Salovaara on ollut viihdebisneksessä vuodesta 1996 ja toiminut yrittäjänä vuodesta 2005 saakka. Hän on perustanut useamman firman, sössinyt yhden ja myynyt osuutensa yhdestä. Hän omistaa Kokous- ja juhlatila The View - Oulujoen Oulussa sekä Näköalahuoneisto The View - Iso-Syötteen Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Vapaa-aikanaan miehen löytää varmimmin meriltä, jonne hän karkaa aina kun kalenteriin tulee sopiva väli.

Ajankohta

Alkaa:  

29.10.2020 18:00:00

Päättyy:  

29.10.2020 19:30:00

Lisätiedot

Eeva Niskanen

0452602884

eeva.niskanen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

oma kone