Pohjois-Savon Ekonomit

13.11.2018 16:30 - 13.11.2018 20:00 Snellman Kesäyliopisto , Haapaniemenkatu 40B , 70110  Kuopio

LinkedIn-koulutus: ota haltuun tehokas verkostoitumisen työkalu ja päivitä samalla CV-kuvasi

LinkedIn on ammattilaisten some-kanava ja siellä on tällä hetkellä yli miljoona suomalaista. LinkedInissä käydään aktiivista ja rakentavaa keskustelua monista eri teemoista. LinkedIn antaa mahdollisuuden pitää yllä sekä kasvattaa verkostoja.

Työnhakijoille ja työntekijöitä etsiville LinkedIn on ehdottoman tärkeä kanava: Suomessa LinkedInin kautta ilmoitettuja työpaikkoja on auki yli 10 000 kpl. Jos teet töitä tynnyrissä, et tarvitse LinkedIniä. Jos haluat pitää yhteyttä asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin tai entisiin ja nykyisiin kollegoihin, hyödyt varmasti LinkedInin käytöstä. 

Koulutuksen tavoitteena on kannustaa ja motivoida Pohjois-Savon ekonomeja aktivoitumaan LinkedInissä. Koulutus antaa perustiedot LinkedIn-käytön hyödyistä erityisesti markkinoinnin ja verkostoitumisen näkökulmasta. 

Osa hyvää LinkedIn-profiilia on ammattimainen ja tyylikäs kuva. Illan aikana palkittu kuopiolainen valokuvaaja Tiina Haring ottaa osallistujista CV-kuvan, jonka voi liittää osaksi LinkedIn-profiilia. 

Koulutussisältö

  • LinkedIn-kanavan merkitys
  • Mitä on Social Selling? Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää myynnin tukena?
  • LinkedInin käytön perusperiaatteet
  • Vinkit kiinnostavan LinkedIn-profiilin rakentamiseen
  • Verkostoitumisstrategiat LinkedInissä

Koulutukseen osallistuneet saavat käyttöönsä laajan harjoitus- ja ohjepaketin, jonka avulla koulutuksessa käytyjä vinkkejä voi toteuttaa käytännössä. 

Ajankohta: ti 13.11.2018 16:30 - 20:00. Valokuvaus alkaa klo 16:30, koulutus alkaa klo 17:00.

Paikka: Haapaniemenkatu 40B, Kuopio (Snellman Kesäyliopisto) 

Pysäköinti: Haapaniemenkadun varressa tai pysäköintihalli Haapaniemenkatu 48

Koulutuksen hinta: Pose tarjoaa LinkedIn-koulutuksen maksutta jäsenilleen. Valokuvaus on vapaaehtoinen, sen hinta on 30 eur. Maksu pankki- tai luottokortilla paikan päällä. 

Ota koulutukseen oma kannettava tai tabletti mukaan.

Kouluttaja KTM, Jenni Rissanen Paju Consulting Oy:stä on kouluttanut laajasti sosiaalisen median käyttöä erilaisille kohderyhmille. Jenni käyttää itse aktiivisesti LinkedIniä ja muita sosiaalisen median alustoja asiantuntijabrändin ja myynnin tukena. Jennin tavoitteena on auttaa käyttäjiä saamaan sosiaalisen median alustoista mahdollisimman paljon irti omien tavoitteiden saavuttamisen tueksi.

Tiina on neljällä lapsella palkittu huippu valokuvaajaäiti. Äitiys on kasvattanut Tiinalle mm. mahtavan kyvyn organisoida asioita sekä antanut roppa kaupalla pehmeitä arvoja. Lisäksi Tiina on erityisen tinkimätön työssäni. Tiina pitää ihmisten kohtaamisesta ja erilaisten tarinoiden kuvittamisesta. FineArt -muotokuvaus sekä lasten kuvaaminen ovat lähellä Tiinan sydäntä. 

Lisätietoja: 

Jenni Rissanen, Paju Consulting https://pajuconsulting.fi/

Tiina Haring, Rouva Musta http://rouvamusta.fi/ 

Lippuja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä

LinkedIn-koulutus: 3 kpl jäljellä (/18)

Tapahtumaan on jäljellä 3 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
13.11.2018 16:30
Päättyy:
13.11.2018 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Snellman Kesäyliopisto
Haapaniemenkatu 40B
70110 Kuopio

Powered by Eventilla