1.1.2022

Kylterin työnhaun palvelu -kesätyöosio nyt auki!

1.1.2022

Vahvista työnhakuosaamistasi ja löydä mielekästä työtä

Rekisteröidy mukaan Kylterin työnhaun palveluun, niin saat apua, tukea ja vinkkejä työnhakumatkallesi. Palvelun tavoitteena on tehdä työnhausta sinulle mukavampaa, merkityksellisempää ja ennen kaikkea tuloksekkaampaa

Kylterin työnhaun palvelu sisältää erilaisia toiminnallisia harjoituksia ja konkreettisia neuvoja työnhakijalle. Sisällöt käsittelevät esimerkiksi cv:n ja hakemuksen kirjoittamista, työhaastatteluun valmistautumista, oman osaamisen tunnistamista ja sanoittamista sekä piilotyöpaikkojen löytämistä. Sisällön ovat tuottaneet Suomen Ekonomien asiantuntijat.

Kylterin työnhaun palvelun avulla vahvistat työnhakuosaamistasi ja löydät mielekkään työn helpommin. Voit käyttää palvelua, sinulle sopivaan aikaan, omassa tahdissasi. Tervetuloa siis kehittymään, innostumaan, oppimaan, jakamaan ja keskustelemaan!

Ajankohtaista!

Nyt löydät palvelusta myös uusimmat kesätyövinkit uravalmentajilta ja yritysten rekrytointivastaavilta. Voit lukea kyltereiden onnistumistarinoita ja kesätyövinkkejä. Ajankohtaisista löydät opiskelijoille suunnatut kurssit sekä muita uutisia ja tapahtumia.

Tervetuloa mukaan!

👉 Siirry Kylterin työnhaun palveluun

Ajankohta

Alkaa:  

1.1.2022

Lisätiedot

Kristiina Kurki

0503395647

kristiina.kurki@ekonomit.fi