13.10.2021 17:00:00 - 13.10.2021 18:30:00 Verkossa

Keskusteluälykkyys ja ihmisten kohtaamisen taito

13.10.2021 17:00

Verkossa

Kohtaatko elämässäsi vaativia keskustelutilanteita, neuvotteluja tai konflikteja? Kaipaatko toimintamalleja tällaisia keskustelutilanteita varten?


Keskusteluälykkyys on tutkitusti kriittinen taito. Tule kuulemaan, miten voit opetella tilannetajua ja kuinka voit parantaa tunteiden säätämisen taitoa erilaisissa painetilanteissa.

Illan aikana kuulet kuinka eri alojen asiantuntijat – kuten panttivankineuvottelijat, sovittelijat, johtajat ja rauhanvälittäjät - hyödyntävät oppimiaan keinoja vaativissa tilanteissa. Nämä taidot ovat sovellettavissa oman arkesi keskusteluihin, neuvotteluihin ja konflikteihin.

Tilaisuus toteutetaan esimerkkitarinoiden kautta ja musiikin avulla, livestriimattuna. Helena Åhmanin ja Jussu Pöyhösen yhteisen esityksen aikana saat näkemyksiä, ajatuksia, keinoja ja näköaloja keskusteluälykkyydestä ja ihmisten ja tunteiden kohtaamisen taidosta vaativissa keskusteluissa. Tässä ainutlaatuisessa tilaisuudessa et pitkästy, ja musiikki tutkitusti aktivoi kuulijoiden aivoja monipuolisesti!

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille ekonomi- ja KylteriPlus-jäsenille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Osa paikallisyhdistyksistä järjestää tähän tapahtumaan liittyvän oheistapahtuman, johon sisältyy paikallisyhdistyksen oman ohjelman lisäksi tämän striimin katsominen. Mikäli osallistut paikallisyhdistyksen järjestämään tilaisuuteen, riittää, kun ilmoittaudut paikallisyhdistyksen tapahtumaan.

Tällä hetkellä avoinna olevat paikallisyhdistysten oheistapahtumat:

 

Ilmoittaudu vain webinaariosuuteen tästä

helena_jussu1.jpg (6.17 MB)


Helena Åhman

Työpsykologian tohtori (TkT), KM Helena Åhman on hakenut lisäoppia keskusteluälykkyyteen sekä Harvardista, New York Universitystä että mm. FBI:n, Scotland Yardin ja CIA:n entisiltä panttivankineuvottelijoilta yhtä lailla kuin parhailta sovittelijoilta, johtajilta ja rauhanvälittäjiltä. Hän on myös kriisikeskuspäivystäjä.

Åhman on Vuoden puhuja 2015 (Speakersforum), Vuoden TOP3 muutoksentekijä/puhuja 2020 (EventoAwards), kolminkertainen Ekonomien kirjallisuuspalkinnon voittaja 2020, 2018 ja 2012 teoksilla Mielen johtaminen organisaatiossa, Tilannetaju (Harri Gustafsbergin kanssa) ja Keskusteluälykkyys painetilanteissa. Hänet on myös palkittu Nuorkauppakamarin maailmanpalkinnolla parhaasta projektista.

Åhman on tunnettu erityisesti johdon sparraajana ja työskennellyt ennen yrittäjäuraa sekä julkishallinnossa että erilaisissa yrityksissä raskaasta teollisuudesta IT:hen ja rekrytointikonsulttina Mercuri Urvalissa. Hän on myös rikoskirjailija ja valokuvaaja.

Jussu Pöyhönen

Keskusteluälykkyyden keskiössä on kyky kohdata ja käsitellä tunteita. Suurlähettiläiden keulahahmona tunnettu singer-songwriter, suosikkiartisti Jussu Pöyhönen on perehtynyt samoihin teemoihin musiikin ja tarinoiden kautta. Hän on paitsi muusikko myös kokenut valmentaja ja valmistunut Tanskasta laulunopettajaksi.

Musiikki stimuloi aivoja voimakkaasti. Aivoissa aktivoituu useita tunteisiin, kognitioon ja motoriikkaan liittyviä alueita. Musiikilla voidaan vähentää stressiä ja palauttaa elimistö ylikierroksilta normaalitilaan. Se ei ole vain kokemus: vaikutus näkyy verenpaineen laskuna, sydämen sykkeen hidastumisena ja stressihormonien tason laskuna. Täten musiikki edistää myös kognitiivisia toimintoja, kuten tarkkaavaisuutta, oppimista ja kommunikaatiotaitoja. Musiikki aktivoi myös tunnetiloja säätelevää limbistä järjestelmää. (Lähde osin: www.aivoliitto.fi)

Paikkoja saatavilla

Ajankohta

Alkaa:  

13.10.2021 17:00:00

Päättyy:  

13.10.2021 18:30:00

Lisätiedot

Hannele Hämäläinen

040 080 1555

hannele.hamalainen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Verkossa