Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Jukolan viesti 2022: Tule joukkueeseen!

18.6.2022 09:00

Jukolan- ja Venlojen viestin ekonomijoukkueeseen?

 

Koe Jukolan viesti yhdessä ekonomikollegoiden kanssa. Etsimme parhaillaan innokkaita suunnistajia niin Jukolan kuin Venlojenkin viestiin Helsingin Ekonomien joukkueeseen. Voit olla suunnistuksen vasta-alkaja tai pitkän linjan kisatykki. Joukkeesen toivotaan osallistuvan mahdollisimman monipuolinen joukko eri uravaiheisia ekonomeja.

Helsingin Ekonomit tarjoaa joukkueen jäsenille osallistumismaksun, kisapaidat, majoituksen joukkueen omassa kisa-alueen puolijoukkueteltassa ja mahdollisuuden kisata yhdessä ekonomikollegoiden kanssa.

Jukolan ja Venlojen joukkueen johtajana toimii Marjo Koistinen. Joukkueisiin osallistuvat voivat esittää kysymyksiä suoraan Marjolle sähköpostilla: marjo.koistinen@hotmail.com.

----------------------------

TAUSTAA JUKOLAN VIESTISTÄ

Jukolan viesti on suurin suomalainen urheilutapahtuma ja maailman suurin suunnistusviesti. Kesällä 2022 Mynämäessä suunnistetaan 73. Jukolan viesti ja 44. Venlojen viesti. Mynämäen maaastoihin odotetaan 20 000 suunnistajaa.

Jukolan viestissä on seitsemän osuutta. Viestin lähtö on lauantaina noin kello 23 ja voittajajoukkue saapuu maaliin aikaisin sunnuntaiaamulla ja viimeiset joukkueet iltapäivällä ennen maalin sulkeutumista klo 14. Venlojen viesti, joka käydään päivänvalon aikaan lauantai-iltapäivällä, koostuu neljästä osuudesta.

Jukolan sekä Venlojen viestiin osallistuu niin maailman huippusuunnistajia kuin aivan tavallisia kuntoilijoitakin - kaikki samoilla radoilla ja rasteilla.

Järjestäjä: Kehonkohentajat

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

18.6.2022 09:00

Päättyy:  

15.8.2022 14:00

Tapahtumapaikka

Mynämäki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

https://helsinginekonomit.fi

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki