30.11.2021 09:00:00 - 30.11.2021 11:00:00 Verkossa

Virtuaalivalmennus: Itsensä johtamisen työkalut

30.11.2021 09:00

Verkossa

Itsensä johtamisessa on olennaista kääriä hihat ja tavoitteellistaa ja konkretisoida tarvittava toiminnan muutos. Tämän valmennuksen aikana keskitytään työkaluihin, joiden avulla tuetaan käytännössä tekemisen ja aikaansaamisen tapahtumista.  

Valmennus koostuu mm. seuraavista teemoista:

  • Tavoitteellista, tunnista ja konkretisoi tarvittava toiminnan muutos
  • Muutoksen esteet ja mahdollistajat
  • Mallit rutiinien muuttamiseen

Valmennuksen ollessa työkalupainotteinen pienryhmävalmennus, suositeltavaa on, että mietit valmennusta varten itsellesi merkityksellisen asian, minkä toiminnallistamisessa koet haasteita ja missä haluat ottaa askelia eteenpäin.

Itsensä johtamisella tavoitteisiin -valmennus on osa Työelämätaitojen kokonaisuutta, jonka ensimmäinen osa, Oman potentiaalini haltuun ottaminen, pidettiin keväällä 2021 ja toinen osa, Itsensä johtamisen työkalut 16.11.2021. Edeltäviin osiin osallistuminen ei ole edellytys tähän kolmanteen osaan osallistumiseen. Antoisinta osallistuminen kuitenkin on, jos sinulla on ensimmäisten osien mukaista tietopohjaa jo olemassa jotain toista kautta, jos et ole ensimmäisiin osiin osallistunut.

Ensimmäisestä osasta tehty taltiointi on katsottavissa Ekonomien webinaarikirjastossa. Valmennuksista toinen ja kolmas osa on vuorovaikutukseltaan osallistavampi eikä näitä tulla tallentamaan.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille ekonomi- ja KylteriPlus-jäsenille.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Marianne Kukko, Lygge

Filosofian tohtori (tietojohtaminen), kauppatieteiden maisteri, pedagoginen pätevyys, sertifioitu Everything DiSC -valmentaja, Certified Business Coach

marianne-kukko.png (67 KB)

Marianne Kukko toimii Lyggellä johdon konsulttina, coachina ja valmentajana auttaen asiakasorganisaatioita kehittämään itsestään jatkuvan uusiutumisen hallitsevia työyhteisöjä erityisesti itseohjautuvuutta ja johtamista kirittämällä. Hänellä on vankka kokemus erilaisten ja -kokoisten ryhmien sparraamisesta, valmentamisesta ja kouluttamisesta erilaisissa organisaatioissa ja tilanteissa. Toimintatyyliltään Marianne on energinen valmentaja, joka nauttii erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta ja taitaa erinomaisesti teorian kytkemisen käytännönläheisesti arjen kysymyksiin ja tekemiseen.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

30.11.2021 09:00:00

Päättyy:  

30.11.2021 11:00:00

Lisätiedot

Hannele Hämäläinen

040 080 1555

hannele.hamalainen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

Verkossa