12.12.2019 17:00 - 12.12.2019 18:00 Studio Vintti , Näsilinnankatu 34 A 31 , 33200  Tampere

Lajikokeilu: ilmajooga

12.12.2019 17:00

Studio Vintti

Tervetuloa tutustumaan ilmajoogaan Studio Vintille!

Aerial yoga (ilmajooga) on joogaharjoitus, jossa hyödynnetään kattoon kiinnitettyä pitkää silkkiä. Silkin avulla on mahdollista lisätä kehon liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa turvallisesti ja tuetusti. Erityisesti silkin avulla voidaan toteuttaa ylösalaisia asentoja turvallisesti ja niskaa kuormittamatta. Näiden ominaisuuksien vuoksi aerial –harjoitus on erinomaista palautusta esimerkiksi istumatyön – tai muuten staattisen työn tekijöille. Silkkien avulla harjoitellaan myös joogan perinteisiä asanoita tuetusti ja niihin rauhallisesti syventyen.

Tunti toteutetaan pienessä ryhmässä, jolloin ohjaaja ehtii avustaa kaikkia käyttämään silkkiä turvallisesti. Mainitsethan ohjaajalle, jos sinulla on erityistarpeita terveydentilan tai tuki– ja liikuntaelimistön osalta. Tällöin ohjaaja osaa antaa riittävästi variaatioita ja tarkentavia ohjeita sinulle, jotta saat harjoituksesta mahdollisimman paljon irti.

Otathan huomioon seuraavat seikat:
• Tunti ei sovi raskaana oleville (tai leikkauksista toipuville)
• Tulethan tunnille hyvissä ajoin. On tärkeää, että ehdit rauhoittua ennen harjoitusta, jotta pystyt keskittymään ja tekemään liikkeet turvallisesti kehoa kuunnellen.
• Puhdista meikki kasvojen iholta, vältä voimakkaita hajusteita ja siirry silkkiin mahdollisuuksien mukaan puhtaissa ja kuivissa vaatteissa. Näin silkit pysyvät puhtaina ja allergiaystävällisinä kaikille joogeille.
• Vaikka ohjeiden mukainen harjoitus on turvallista, on silti hyvä huolehtia, että sinulla on voimassaoleva tapaturmavakuutus. Tunneille osallistut omalla vastuulla.
• Varustaudu mukavin, joustavin liikuntavaattein (ei mielellään vetoketjuja), ja riisu kellot ja korut tunnin ajaksi.

Tapahtuma on tarkoitettu PME:n jäsenille.

Hinta: 13,00 euroa / PME-jäsen

Ryhmään mahtuu 11 henkilöä, joten ilmoittaudu nopeasti!

Sitovat ilmoittautumiset ja maksut keskiviikkoon 4.12.2019 mennessä. Kuluton peruutus on mahdollista samaan määräaikaan mennessä.

Tervetuloa!

Lisätietoja Studio Vintistä:
https://www.studiovintti.fi/

Lisätietoja PME:stä antaa:
Marianne Määttänen, etu.suku@gmail.com

Paikkoja ei enää tarjolla.
Tapahtuma täynnä

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 2 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

12.12.2019 17:00:00

Päättyy:  

12.12.2019 18:00:00

Järjestäjä

Pirkanmaan Ekonomit

Tapahtumapaikka

Studio Vintti

Näsilinnankatu 34 A 31
33200 Tampere

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet