23.11.2022 17:30 - 23.11.2022 19:00 GoGo Park , Hämeenpuisto 47 , 33200  Tampere

Hyvinvointikurssi III: Uni

23.11.2022 17:30

GoGo Park

Oman itsensä johtaminen on ja tulee olemaan lähitulevaisuuden tärkein työelämän henkilökohtainen taito. Word Economic Forumin raportti työelämän tilasta nyt ja vuonna 2025 korostaa itsensä johtamisen tärkeyttä. Raportin mukaan itsensä johtamisen taidot ovat: resilienssi, aktiivinen oppiminen, rentoutuminen ja stressinsietokyky.

Näihin aiheisiin pääsemme sukeltamaan hyvinvointikurssilla. GOGO Liikuntakeskuksen järjestämä hyvinvointikurssi on suunniteltu hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Kurssin eri sisältöjä varten GOGOn fysioterapeutit ja liikunnanohjaajat ovat yhdessä suunnitelleet aktiivisia luentokokonaisuuksia, joiden tarkoitus on tuoda konkreettisia työkaluja omaan arkeen ja keskelle työpäivää. Liikkeitä ja liikuntaa tulee harvoin tehtyä vain sen vuoksi, että se on terveellistä, joten luennolla pyritäänkin haastamaan ennakkokäsityksiä ja -ajatuksia, jotta jokainen osallistuja innostuisikin lisäämään liikettä itselleen merkittävistä seikoista! Hyvinvointiteemaan kuuluvia luentoja on neljä, ja tämä on kurssin kolmas luento. Voit osallistua halutessasi kaikkiin tai valita tapahtumakalenterista itsellesi mieluisimmat luennot.

Ensimmäistä luentoa kuormituksesta ja palautumisesta kehuttiin mielenkiintoiseksi ja sen NPS oli 9. 

Uni-luennolla käydään läpi unta, sen merkitystä päivittäisessä arjessa ja palautumisessa. Uni on hyvin henkilökohtainen asia, joten keskustellaan omasta unestamme paljon, sekä mitä tämän hetkinen tutkimustieto kertoo meille unesta ja nukahtamisesta. Harjoitteet tunnilla ovat kehon ja mielen rentoutumista edesauttavia, mutta alussa pidetään lempeä kehonhuoltoon yhdistettävä liikkuvuusosio. 

Tapahtuman päätteeksi nautimme terveelliset smoothiet ja on aikaa vapaalle keskustelulle.

Luennoitsijana toimii yksi kurssikokonaisuuden kehittäjistä Tatu Levänen. Tatu on fysioterapeutti, yrittäjä ja TtM-opiskelija Jyväskylän yliopistossa.

Oikein paljon tervetuloa!

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

23.11.2022 17:30

Päättyy:  

23.11.2022 19:00

Järjestäjä

Pirkanmaan Ekonomit

Lisätiedot

Natalia Niemi

0445396143

natalia.niemi@hotmail.fi

Tapahtumapaikka

GoGo Park

Hämeenpuisto 47
33200 Tampere

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet