3.2.2021 18:00 - 3.2.2021 19:00 oma tietokone

Hannaleena Ronkainen - Miten selvitä kriisin keskellä

3.2.2021 18:00

oma tietokone

Hannaleena Ronkainen - Miten selvitä kriisin keskellä

Akavalaiset yrittäjät tarjoaa luennon, jossa käsitellään miten selvitä kriisin keskellä.

Me kaikki olemme joutuneet elämään todella haastavissa olosuhteissa epidemian keskellä. Ronkaisen luennolla Miten selvitä kriisin keskellä syvennytään siihen, miten jokainen meistä voi vaikuttaa konkreettisilla teoilla niin omaan kuin lähimmäisten jaksamiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Ronkainen auttaa kuulijoita ymmärtämään, millaisilla työkaluilla voimme taistella väsymystä, uupumusta, stressiä ja muita henkisen kapasiteetin nakertajia vastaan. 

Luennoitsija: Hannaleena Ronkainen

Kenelle: Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille AKY - Akavalaiset yrittäjät jäsenjärjestöjen yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 3.2.2021 17:50

Määrä:


Myynti päättyy 3.2.2021 17:50

Määrä:


Hannaleena Ronkainen

hannaleena (121 KB)

Hannaleena Ronkainen on kautta aikojen Suomen ensimmäinen urheilupsykologi olympiajoukkueessa ja toimii Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikössä urheilupsykologina. Hänellä on laaja-alainen kokemus psykologin työstä ihmisen eri elämänkaaren vaiheissa.

Siirretyissä Tokion olympiakisoissa Ronkainen olisi toiminut jo neljännen kerran Suomen olympiajoukkueen urheilupsykologina. Perustyön lisäksi suurkilpailutilanne luo normaaliarjesta poikkeavia tilanteita.

Ronkaisen työnkuva on monipuolinen, sillä siihen kuuluu paitsi urheilijoiden valmennusprosessien tehostamista myös alan verkoston johtamista Suomessa. Iso osa urheilupsykologin työstä tehdään kuitenkin arjessa, eikä urheilupsykologiassa ole kyse viime hetkien hokkuspokkus-tempuista. Joitakin temppuja ja ennen kaikkea käytännön työkaluja Ronkaiselta kuitenkin löytyy, ja niitä hän tulee avaamaan esityksessään mieli muutoksen keskellä.

Paikkoja saatavilla

Ajankohta

Alkaa:  

3.2.2021 18:00:00

Päättyy:  

3.2.2021 19:00:00

Lisätiedot

Eeva Niskanen

045 260 2884

eeva.niskanen@ekonomit.fi

Tapahtumapaikka

oma tietokone