24.3.2021 14:45 - 24.3.2021 15:45 Virtuaalinen - oma tietokone tai mobiililaite (Zoom)

Virtuaalijooga 1: YogaGroove

24.3.2021 14:45

Virtuaalinen - oma tietokone tai mobiililaite (Zoom)

Tervetuloa joogaamaan Zoomin välityksellä.

Kevään aikana PME järjestää kaksi virtuaalijoogaa. Ensimmäisellä kerralla tehdään yhdessä YogaGroove harjoitus, jossa saamme rennon, dynaamisen,  liikkuvan tunnin  (ja hiki tulee) ja saamme päätetyöskentelyn tuomat jumit karisteltua pois. Ojaajaja toimii Paula Kiuru Om Yoga-koulusta.

YogaGroove

YogaGroove on dynaaminen vinyasa/flow yoga -tyylinen joogaharjoitus, jossa musiikki ja asanat yhdistyvät sulavaksi virraksi.

Et tarvitse rytmitajua, eikä kyseessä ole aerobic-tunti vaan liikkeen iloa omassa tahdissasi perinteisin ja dynaamisin joogan liikkein. Liikkeet kulkevat vaihdellen miellyttävän musiikin soidessa taustalla. YogaGrooven musiikki auttaa monia keskittymään ja arjen huolet unohtuvat näin helpommin.

Harjoitus sisältää vähemmän pysähtyneitä liikkeitä ja enemmän rentoa ja hauskaa meininkiä! Tunnilla soi esimerkiksi ethnic electronica, ambient tai vaikkapa brassirytmit. Musiikki on suunniteltu niin, että se kuljettaa harjoitusta eteenpäin ja luo haluttuja tunnelmia liikesarjoihin. Harjoituksessa on vähemmän staattisia asanaharjoituksia ja enemmän spontaania liikettä.

YogaGroove sopii niille, jotka eivät halua suorittamista tai kilpailua. Hiki nousee pintaan ja harjoituksia saa tehdä omalla tavalla ja omaan tahtiin. Omaehtoisuudesta nouseva vapaus ja ilo voivat olla syvästi luovuutta ja sydäntä avaavia kokemuksia. Harjoituksessa kehotetaan lepäämään, mikäli tuntuu että rasittuu liikaa tai muuttamaan liikkeitä itselle sopiviksi, jos joku harjoitus ei käykään sillä hetkellä.

Tuntia ei suositella raskaana olessa, ellet ole aiemmin harrastanut joogaa. 

Osallistuminen

Zoom-linkki lähetetään joogaan ilmoittautuneille hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Tapahtuman tallenne on katsottavissa viikon ajan (linkki tallenteeseen lähetetään ilmoittautuneille). 

Tapahtuma on maksuton Pirkanmaan Ekonomien ja Boomi ry:n jäsenille

Ilmoittaudu 19.3. mennessä

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

PME:n jäsen

Myynti päättyy 19.3.2021 23:59

Määrä:


Boomi ry:n jäsen

Myynti päättyy 19.3.2021 23:59

Määrä:


Lippuja saatavilla

Ajankohta

Alkaa:  

24.3.2021 14:45:00

Päättyy:  

24.3.2021 15:45:00

Järjestäjä

Pirkanmaan Ekonomit

Lisätiedot

Katriina Sievänen

0503498936

katriinasievanen@gmail.com

Tapahtumapaikka

Virtuaalinen - oma tietokone tai mobiililaite (Zoom)