10.10.2022 15:30 - 14.10.2022 17:00 Verkossa

Family Economy Week & Bisneskirja-finalistien julkaisu

10.10.2022 15:30

Verkossa

Tule seuraamaan Bisneskirja-palkinnon finalistikirjojen julkaisua ja Martin Paasin ajatuksia indeksisijoittamisesta Family Economy Weekiin!

Kansainvälinen Italiasta alkunsa saanut Family Economy Week -talousviikko järjestetään jo toistaa kertaa Suomessa etätapahtumana. Tapahtuma tarjoaa korkealaatuisia, inspiroivia koulutussisältöjä toimivaksi todetussa formaatissa. Se on tarkoitettu talousasioista, säästämisestä ja sijoittamisesta kiinnostuneille aikuisille.

Family Economy Week -talousviikko on ainutlaatuinen kansainvälinen tapahtuma, jossa tärkeää on talousosaaminen, toisilta oppiminen, inspiroituminen sekä ihmisistä ja planeetasta välittäminen.

 

Family Economy Weekin ohjelma:

 • Talouskirjallisuuden päivä
  maanantai 10.10. klo 15.30-17
  etänä

Aleksis Kiven päivänä järjestettävässä talouskirjallisuuden päivässä julkistetaan Suomen Ekonomien Bisneskirja-palkinnon viisi finalistikirjaa. Tapahtumassa keskustellaan laajemminkin bisneskirjoista, kun lavalle pääsevät Karo Hämäläinen, Pekka Seppänen, Tom Lindström ja Mervi Airaksinen. Talousvaikuttajat esittelevät myös omat talousaiheiset lukusuosituksensa. Talouskirjallisuuden päivän tavoitteena on madaltaa osallistujan kynnystä tarttua talouskirjaan.

Mikä Bisneskirja-palkinto? Lue lisää täältä!

 • Sijoitusstrategiat
  tiistai 11.10. klo 15.30-17
  etänä

Talousviikon tiistaina etsitään itselle sopivaa sijoitusstrategiaa ja tutustutaan eri vaihtoehtoihin. Ohjelmassa mm. Suomen Ekonomien puheenjohtaja Martin Paasi, joka keskustelee sijoitussuuntauksista Inka Meron ja Kim Lindströmin kanssa. 

Talousviikon kolmantena päivänä luodaan katsaus makrotalouteen eli yritysten toimintaympäristöön. Erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat lähitulevaisuuden uhkakuvat. Tapahtuma striimataan, eli sitä voi katsoa joko livenä tai myöhemmin tallenteena Pörssisäätiön YouTube-kanavalla.

 • Talouspolitiikan tulevaisuuden suuntaviivat
  torstai 13.10. klo 15.30-17
  etänä

Tulevaisuuskeskustelussa johtavat poliitikot pääsevät puoli vuotta ennen eduskuntavaaleja kertomaan omat suunnitelmansa. Asiantuntijat esittävät kysymyksiä, toiveita ja näkemyksiään.

 • Perheen talous
  perjantai 14.10. klo 15.30-17
  etänä

Tutustumme jokaisen perheen talouden perusasioihin – mitä jokaisen olisi hyvä tietää. Asiat käydään läpi selkeästi, eikä osallistujalta edellytetä aikaisempaa taloustuntemusta.

 

Pörssisäätiö koordinoi tapahtuman suomenkielistä sisältöä. Kumppaneina ovat Suomen Ekonomit, Nordea ja Taloustaito-lehti.

 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen tapahtumaan

Yhteistyössä

porssisaatio.png (13 KB)   ekonomit_musta-koralli.png (12 KB)   taloustaito.png (13 KB)   nordea.png (6 KB)

Ajankohta

Alkaa:  

10.10.2022 15:30

Päättyy:  

14.10.2022 17:00

Tapahtumapaikka

Verkossa