Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Vastuullinen johtajuus: Miten mitata ja kehittää valmennusten vaikuttavuutta?

29.5.2024 09:00

Webinaari


Miksi ”Life-long-learning” on olennainen osa sekä yksilön että organisaation kehittymistä? Miten vaikutamme ympäristöömme, lähiyhteisöihimme ja yhteiskuntaan valmentamisen avulla? Tässä webinaarissa Novetoksen valmentaja, Reijo Mylläri  tarjoilee meille vastauksia mm. edellä mainittuihin kysymyksiin sekä oivalluttaa meitä merkityksellisyyden kokemisen tärkeydestä valmennuksen antina.


Ilmoittaudu mukaan viimeistään 29.5.2024 klo 8.30.

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

___________________________

Helsingin Ekonomit ja Novetos järjestävät yhdessä vastuullinen johtajuus -artikkeli- ja webinaarisarjan. Webinaareissa Novetoksen asiantuntijat tarjoavat uusinta tietoa, toimivia työkaluja sekä näkemyksiä ja kokemuksia johtajuuden kehittämisestä. Avaamme vastuullisen johtajuuden teemaa pala kerrallaan.

___________________________

novetos.png (30 KB)

Novetos on toiminut jo 25 vuotta suomalaisen johtamisajattelun ja kehittämisen eturintamassa. Ajattelumme nojaa positiiviseen  ihmiskäsitykseen, positiiviseen psykologiaan ja yksilölähtöisyyteen. Olemme luoneet osallistavia menetelmiä  arvoprosesseihin, olleet ensimmäisten joukossa tuomassa business coachingia, valmentavan johtamisen filosofiaa ja toimintamalleja Suomeen. Alusta asti olemme pyrkineet yhteiskunnallisesti laaja-alaiseen ja kestävään vaikuttavuuteen tekemällä työelämästä elämisen arvoista.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille kylteri- ja ekonomiyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:   29.5.2024 09:00
Päättyy:   29.5.2024 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki