Helsingin Ekonomit - Ekonomiyrittäjät

20.4.2020 17:30 - 20.4.2020 20:00 , Webinaari  Oma tietokone tai mobiililaite

Webinaari

Katse Myynti-Peiliin – Varmuutta myyntityöhön

Haluatko lisää varmuutta myyntityöhön? Oletko miettinyt millaisiksi asiakaskohtaamiset muotoutuvat? Millainen myyjä sinä olet? Osaatko vastata asiakkaidesi odotuksiin? Tiedätkö mitä erilaiset asiakkaasi arvostavat?

Myynti ja muu asiakastyö ovat vuorovaikutusta asiakkaan kanssa. Koska asiakkaat ovat yritystoiminnan elinehto, ovat aito asiakasymmärrys ja asiakkaiden kohtaamisissa syntyvät kokemukset kriittisiä yrityksen menestykselle. Onnistuneet asiakaskohtaamiset ovat perusta pitkäaikaisille ja toimiville asiakassuhteille. Siksi myynnissä on tärkeää huomioida asiakkaiden ja heidän odotustensa erilaisuus.

Webinaarin aikana paneudumme asiakkaiden erilaisuuden huomioimiseen. Opimme keinoja asiakkaan tyylin tunnistamiseksi ja oman viestinnän mukauttamiseksi asiakkaan mukaan.

Ennen tilaisuutta on mahdollisuus vastata Myynti-Peiliä ylläpitävän Peili Consulting Oy:n tarjoamaan nettipohjaiseen Peili-kyselyyn, jonka tuloksena syntyvän itsearvion omasta käyttäytymis- ja vuorovaikutustyylistään osallistujat saavat veloituksetta. Oman käyttäytymistyylin tiedostamisesta on paljon hyötyä erilaisten asiakkaiden kanssa toimittaessa.

mira-kivisto-4.jpg (983 KB)

Kouluttajana toimii KTM Mira Kivistö ConTe Oy:stä. Miralla on laaja-alainen kokemus asiakas- ja myyntityöstä useissa eri yrityksissä ja omassa yrityksessään hän keskittyy henkilöstön ja toiminnan kehittämiseen mm. kouluttajana, kehittämiskonsulttina ja vuorovaikutusvalmentajana. Hän on muun muassa sertifioitu SHL:n henkilöarvioija.

Ohjelma

  • 17.30 - 17.35 Tervetuloa, Ekonomiyrittäjät Sanna Salmela
  • 17.35 - 19.30 Katse Myynti-Peiliin
  • 19.30 - 20.00 Seurustelua ja myyntityylin sparrailua
  • 19.30 - 20.00 Yrittäjäkeskustelua Ekonomiyrittäjien johtokunnan jäsenten kanssa
  • 20.00 Tapahtuma päättyy.

Paikkoja on 40. Ilmoittaudu viimeistään 15.4.

Järjestäjä: Ekonomiyrittäjät

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:
20.4.2020 17:30
Päättyy:
20.4.2020 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka


Webinaari
Oma tietokone tai mobiililaite

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit ry

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki

Powered by Eventilla