Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Vastuu on valuuttaa

21.5.2021 09:00

VASTUULLINEN JOHTAJUUS -WEBINAARISARJAN OSA 2/2021

 

Osaat ehkä rakentaa kestävän alustan yhteisön toiminnalle. Alusta tarvitsee kuitenkin vastuita, jotta se toimii ja estetään pelkkänä ravintoverkkona oleminen liiketoiminnan seisovassa pöydässä. Restoratiiviset eli itsekorjaavat käytänteet antavat helpot ja matalan kynnyksen mahdollisuudet olla vuorovaikutuksessa muiden muutosmyöteisten ihmisten kanssa, jotka osallistuvat ja ennen kaikkea: ottavat vastuuta. Meidän on aikaansaatava jatkumoita, niin vuorovaikutuksessa, myynnissä, taloudessa, energiassa, jne. Restoratiivisuuden tarkoitus on eheyttää älykkyytemme noudattamalla tiettyjä käytänteitä, jotta kulttuuri saa tarvitsemansa energian ja monimuotoisuuden, jossa se voi toimia.

Restoratiivinen työyhteisö pystyy itsekorjautuvuuteen, itsekehittävyyteen ja luovuuteen. Se on vastaanottavainen muutoksille, eikä menetä hyvinvointia kilpailulle. Sen sijaan, että kysyisit, miten saavuttaisit taloudellisen riippumattomuuden, tulisi sinun kysyä, miten saisit sitä lisää. Sen sijaan, että odotat töitä yritykseltä, hanki töitä sille.

Tule webinaariin kuulemaan lisää, kuinka luoda optimaalinen perusta organisaatiokulttuurille restoratiivisten käytänteiden avuin!

mika_pieni.jpg (489 KB)

Webinaarin puhujana on Novetoksen valmentaja ja johdon konsultti Mika Koskinen, joka haastaa ja innostaa asiakkaitaan ja itseään jatkuvaan kehittymiseen, itsensä likoon laittamiseen ja ajattelun uudistamiseen. Mika on käytänteiden ja kulttuurin ohjaaja, eli omimmillaan kulttuurin, muutosten, esimiestaitojen ja haastavien tilanteiden hallinnassa.

Ilmoittaudu viimeistään 21.5. klo 8.30.

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit ja Novetos

______________

Vastuullinen johtajuus 

Helsingin Ekonomit ja Novetos järjestävät yhdessä artikkeli- ja webinaarisarjan , johon kuuluu 4-5 webinaaria vuodessa. Webinaareissa Novetoksen asiantuntijat tarjoavat uusinta tietoa, toimivia työkaluja sekä näkemyksiä ja kokemuksia johtajuuden kehittämisestä. Vastuullisen johtajuuden teemaa avataan pala kerrallaan.

novetos.png (30 KB)

Novetos on toiminut vuodesta 1997 suomalaisen johtamisajattelun ja kehittämisen eturintamassa. Ajattelumme nojaa positiiviseen ihmiskäsitykseen, positiiviseen psykologiaan ja yksilölähtöisyyteen. Olemme luoneet osallistavia menetelmiä arvoprosesseihin, olleet ensimmäisten joukossa tuomassa business coachingia, valmentavan johtamisen filosofiaa ja toimintamalleja Suomeen. Alusta asti olemme pyrkineet yhteiskunnallisesti laaja-alaiseen ja kestävään vaikuttavuuteen tekemällä työelämästä elämisen arvoista.

Tämä webinaari on avoin kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

 

 

Ajankohta

Alkaa:  

21.5.2021 09:00

Päättyy:  

21.5.2021 10:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki