Helsingin Ekonomit - Viestintäekonomit

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Toiveuusinta: Fasilitointitaidot etätyön aikakaudella

19.11.2020 08:30

Webinaari

Toiveuusinta: Fasilitointitaidot etätyön aikakaudella

18.9.2020 järjestetty Fasilitointitaidot etätyön aikakaudella -webinaari saavutti niin suuren suosion, että siitä on päätetty järjestää toiveuusinta 19.11.2020. Tervetuloa linjoille!

Viimeistään tänä vuonna moni on päässyt kokemaan sekä etätyön ilot että haasteet, kun maailmanlaajuinen koronaviruspandemia sulki toimistot ja lopetti fyysisesti tapaamiset. 

Etätyökauden kenties suurin ero normaaliin työpäivään on kontaktien muuttuminen täysin digitaalisiksi. Tämä tuo sekä haasteita että uusia mahdollisuuksia niin päivittäiseen vuorovaikuttamiseen, johtamiseen kuin kokouksien ja neuvotteluiden pitämiseen. Moni on tuskaillut ideoinnin ja ryhmätöiden tekemisen kanssa, ja tiimiläisten innostaminen on ollut haastavaa pelkän internetyhteyden välityksellä. 

Tässä koulutuksessa opimme hyödyllisiä tapaamisten fasilitointitaitoja – erityisesti etätyömaailman näkökulmasta. Opimme, miten saadaan kuuntelijat osallistumaan etäpalaveriin ja tiimien jäsenet tekemään yhteistyötä sähköisten työvälineiden avulla. Pohdimme, mitkä fasilitoinnin ja johtamisen taidot pätevät niin lähi- kuin etätyössä ja mitä taas on erityisesti otettava huomioon, kun työntekijät istuvat kaikki omissa kodeissaan. 

Kouluttajana toimii Karoliina Mellanen, viestinnän KTM ja psykologi. Mellanen on työ- ja organisaatiopsykologiaan erikoistunut psykologi ja yritysvalmentaja, joka on kirjoittanut yhdessä puolisonsa kanssa johtamiskirjan Hyvät, pahat ja milleniaalit - Miten meitä tulisi johtaa?

Osallistujia tähän ilmaiseen webinaariin otetaan mukaan 30 – ilmoittaudu siis pian mukaan! Webinaari on vuorovaikutteinen, joten varmistathan, että sinulla on mikrofoni ja mielellään myös kamera tietokoneessasi.

Ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 16.11. Voit jo ilmoittautumisen yhteydessä kertoa kouluttajallemme jotain kysymyksiä ja tilanteita, johon kaipaisit fasilitointiapuja.

Tervetuloa!

Järjestäjä: Viestintäekonomit

Tapahtuma on tällä hetkellä täynnä, mutta voit halutessasi ilmoittautua jonotuspaikalle.

Ajankohta

Alkaa:  

19.11.2020 08:30

Päättyy:  

19.11.2020 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit ry

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki