Helsingin Ekonomit - Finanssiekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Vastuullisella sijoittamisella ylituottoa!

4.11.2021 17:00

Webinaari

Tule kuuntelemaan vastuullisen sijoittamisen gurua ja tietokirjailijaa, Tiina Landauta. Tiina kertoo kuinka vastuullisella sijoittamisella voidaan saavuttaa ylituottoa.

KTM, CEFA Tiina Landau on vastuullisen sijoittamisen ammattilainen, jonka työ on saanut laajaa kansainvälistä tunnustusta. Hänet on muun muassa äänestetty vuonna 2017 maailmassa 50 eniten vastuulliseen sijoittamiseen vaikuttaneiden henkilöiden joukkoon isojen instituutiosijoittajien sarjassa. Landaulla on monipuolinen kokemus vastuullisuudesta Ilmariselta, KPMG:ltä ja OP-ryhmästä. Vuodesta 2019 lähtien hän on työskennellyt Nesteellä liiketoiminnan vastuullisuuden parissa. Tiina on kirjoittanut kansainvälisen ja suositun tietokirjan, vastuullisuudesta ylituottoa sijoituksiin.

Fiksusti toteutettuna vastuullinen sijoittaminen tarjoaa korkeampia tuottoja, tehokasta riskienhallintaa ja kilpailuetua. Vastuullisella sijoittamisella voi vaikuttaa sijoituskohteena olevien yhtiöiden vastuullisuuteen, analysoida mahdollisuuksia ja riskejä ja saavuttaa ylituottoa, jolloin sijoitus tuottaa yleistä markkinakehitystä paremmin.

Jos sinulla on kysymyksiä vastuullisesta sijoittamisesta, voit lähettää niitä Tiinalle ennakkoon ilmoittautumisesi yhteydessä. 

Ilmoittaudu viimeistään 4.11. klo 16.00.

Järjestäjä: Finanssiekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

4.11.2021 17:00

Päättyy:  

4.11.2021 18:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki