Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

JÄSENETU: Kohti valmentavaa johtajuutta -verkkovalmennus

6.4.2021 08:00

Kohti valmentavaa johtajuutta -verkkovalmennus  6.4. - 24.6.2021

Tervetuloa matkalle kohti valmentavaa johtajuutta! Kuuden viikon aikana tutustut valmentavan johtajuuden toimintatapaan, opit käyttämään vahvuuksiasi, saat konkreettisia työkaluja omaan kasvuusi sekä valmentavalla otteella toimimiseen. Valmennuskokonaisuudesta vastaa Helsingin Ekonomien yhteistyökumppani Novetos Oy.

 

----------------------------------------

HUOM! Jäsenedun lunastaneille toimitetaan ohjeet ja osallistumislinkki ti 6.4. sähköpostitse.

---------------------------------------

Valmennuskokonaisuus kestää kuusi viikkoa ja koostuu seuraavista osa-alueista:

Viikko 1: Tunnista vahvuutesi

Ensimmäisellä viikolla tutustut valmentavaan johtajuuteen, jota tarvitaan kaikilla työpaikoilla erilaisissa työtehtävissä. Tunnistat omat vahvuutesi sekä luot itsellesi kehittymispolun kohti valmentavaa johtajuutta.

Viikko 2: Merkityksen kokemus

Toisella viikolla pääset tutkimaan itseäsi syvemmin. Tarkastelet omien arvojesi ja valintojesi merkitystä. Pohdit, mikä vaikuttaa toimintasi taustalla. Pysähdyt tutkimaan syvimpiä motiivejasi ja opit tarkastelemaan käyttäytymisen kerroksia Johtamisen sipulimallin avulla.

Viikko 3: Tavoitteista toimintaan

Kolmannella viikolla fokuksessa on sinun tavoitteesi. Pohdit sinulle merkityksellisiä kehittymistavoitteita. Asetat tavoitteita ja suunnittelet askeleita niiden saavuttamiseksi. Harjoittelet priorisointia ja resurssien suunnittelua. 

Viikko 4: Katse ympärille

Neljännellä viikolla tarkastelun kohteena on valmentava vuorovaikutus. Opit erilaisia työkaluja ja menetelmiä, joiden avulla valmentava vuorovaikutus avautuu ja syvenee. Keskityt kysymiseen ja kuuntelemiseen ja teet harjoituksia omaa kasvuasi varten.

Viikko 5: Toisten kanssa eteenpäin

Viidennellä viikolla tunnistat muiden ihmisten ideoiden, näkökulmien ja tuen merkityksen omalla kehityspolullasi. Opit huomaamaan, mitä tarvitset ja keneltä voit saada mitäkin.

Viikko 6: Eväitä tulevaisuuteen

Kuudennella eli valmennuksen viimeisellä viikolla teet katsauksen, miten matkasi kohti valmentavaa johtajuutta on edennyt. Vahvistat suhdettasi oppimiisi työkaluihin, kirkastat omaa tapaasi toimia valmentavan johtajuuden oppien mukaisesti sekä rakennat jatkopolun tulevaisuuteen.

Kyseessä on virtuaalinen valmennus, mikä mahdollistaa sen, että sitä voi käydä läpi juuri itselle sopivan aikataulun mukaisesti.

Paikkoja jäsenetuvalmennukseen on 150. Valmennus on Helsingin Ekonomien jäsenille maksuton.

Ilmoittautumalla valmennukseen annat Helsingin Ekonomit ry:lle luvan luovuttaa yhteistietosi (etu- ja sukunimi, puhelinnumero ja sähköposti) Novetokselle. Yhteystietoja käytetään Novetoksen sähköpostimarkkinoinnissa. 

Paikkoja ei enää tarjolla.

-------------------------------------------------------

Tämä jäsenetu on tarkoitettu Helsingin Ekonomien jäsenille. Valmennuskokonaisuudesta vastaa yhteistyökumppanimme Novetos Oy.

Valmennukseen liittyvät lisätiedot ja kysymykset: opinnot@novetos.fi.

-------------------------------------------------------

Ajankohta

Alkaa:  

6.4.2021 08:00

Päättyy:  

24.6.2021 23:59

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki