Helsingin Ekonomit - Päiväklubi

15.6.2020 14:00 - 15.6.2020 18:30 Kauppatori, Linnakelaituri , Eteläranta , 00170  Helsinki

Kesäristeily Helsinki Biennaaliin on PERUTTU

----------------------------------------------

TAPAHTUMA ON PERUTTU.

Tämä ei vaadi osallistujilta toimenpiteitä. Maksetut osallistumismaksut palautetaan.

Helsingin Ekonomit peruu jäsentapahtumia koosta riippumatta. Peruminen koskee tapahtumia, joissa osallistujia on paikalla. Kyseessä on varotoimi koronavirusepidemiassa. Tärkeintä meille on ihmisten hyvinvointi ja terveys.

----------------------------------------------

Päiväklubin kesäristeily yhdistää tänä vuonna merimaisemia ja taidetta. Risteilemme Vallisaareen, jossa tutustumme tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävään Helsinki Biennaaliin.

Helsinki Biennaali on kahden vuoden välein toistuva kansainvälinen kuvataidetapahtuma, joka tuo korkeatasoisen nykytaiteen merelliseen Helsinkiin. Ensimmäinen Helsinki Biennaali esittelee 35 kuvataiteen huippua sekä Suomesta että maailmalta. Tietoa tapahtumasta ja taiteilijoista sekä yhdessä helsinkiläisten kanssa virkattavasta koralliriutta-taideteoksesta löytyy sivulta www.helsinkibiennaali.fi.

Risteilyohjelma

Lähtö klo 14.00 Kauppatorilta Linnakelaiturista Aavalinesin laivalla. Buffet-tarjoilu tarjolla heti laivan lähdettyä laiturista. Risteilemme Helsingin edustalla ruokailun ajan.

Alus rantautuu Vallisaareen klo 15.30. Ryhmämme jaetaan kahdeksi 30 henkilön ryhmäksi. Opastettu kierros kestää noin 2 tuntia ja on pituudeltaan noin 3 km. Paluukuljetus Kauppatorille välittömästi kierroksen jälkeen.

Paikkoja on 60. Osallistumismaksu 50 euroa sisältää risteilyn, ruokailun ja biennaalin opastuksen. Ilmoittautumiset viimeistään 15.5.

Järjestäjä: Päiväklubi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:
15.6.2020 14:00
Päättyy:
15.6.2020 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kauppatori, Linnakelaituri
Eteläranta
00170 Helsinki

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki

Powered by Eventilla