Helsingin Ekonomit - Ekonomiyrittäjät

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Löydä kilpailuetu ja rakenna voittava strategia

11.6.2021 08:30

Tutkimusten mukaan ani harvalla tuotteella, palvelulla, yrityksellä ja organisaatiolla on kilpailuetu. 

Webinaarissa Markku Vierula esittelee kehittämänsä Löydä kilpailuetu –työkalun avulla mahdollisuuksia löytää kilpailuetu. Tutustumme muun muassa seitsemään strategiseen linjaukseen, joiden avulla kilpailuetua voidaan etsiä. Kilpailuetuja on kolme erilaista: strateginen kilpailuetu, erotteleva kilpailuetu tai ratkaiseva kilpailuetu. Työkalun konkretisoimiseksi tutustumme lisäksi muutamaan supisuomalaiseen yritykseen, joilla on selkeä ja upea kilpailuetu. Pääset tutustumaan myös strategiseen markkinointiin.

Kilpailuetu on kehittyvän ja uudistuvan yrityksen strategian perusta: yrityksen tärkein investointi ja liiketoiminnan kivijalka.

Executive MBA, MTi, toimittaja Markku Vierula on yrittäjä, konsultti, kouluttaja, luennoitsija, kirjailija, luova suunnittelija ja hallitusammattilainen. Vierulan CV:stä löytyy lisäksi menestyksellinen ura johtavissa markkinointitoimistoissa copyna, luovana johtajana ja omistajana. Hän on ollut rakentamassa maan johtavia brändejä, joita hän on ollut viemässä myös maailmalle.

vierula.jpg (12 KB)

Maailman ensi-ilta!

Löydä kilpailuetu –työkalu julkaistaan samalla viikolla myös kirjana.

Työkalu on (tiettävästi) ainoa lajissaan myös kansainvälisesti, joten kyseessä on samalla myös työkalun ja kirjan maailman ensi-ilta. Webinaarin osallistujat saavat koodin, jolla Löydä kilpailuetusi –teoksesta saa -10 % alennuksen.

kilpailuetu2.jpg (65 KB)

Ilmoittaudu viimeistään 11.6. klo 8.00.

Järjestäjä: Ekonomiyrittäjät

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

11.6.2021 08:30

Päättyy:  

11.6.2021 09:30

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki