Helsingin Ekonomit - Vastuullisuusekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Vastuullisuusekonomien vuosikokous, puhujana Minna Halme

3.12.2021 08:30

Hotel Haven

Lähitapahtuma

Tervetuloa Vastuullisuusekonomien vuosikokoukseen!

Ohjelma

  • Klo 8.30-9.00 Ilmoittautuminen, aamupalaa ja verkostoitumista
  • Klo 9.00 Kuulemme vastuullisen liiketoiminnan professori Minna Halmeen esityksen. Minna puhuu aiheesta "Ekonomit kestävää liiketoimintaa rakentamassa".
  • Esityksen jälkeen pidämme Vastuullisuusekonomien vuosikokouksen. 

Minna Halme (KTT) on vastuullisen liiketoiminnan professori Aalto yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hänen tutkimusalueitaan ovat vastuullinen liiketoiminta, ekologista ja kestävän liiketoiminnan innovaatiot ja yritysvastuun yhteiskunnalliset vaikutukset. Minna Halme on kestävää kehitystä edistävän liiketoiminnan ja innovaatioiden tutkimuksen uranuurtaja Suomessa ja on työskennellyt teeman parissa jo vuodesta 1990 mm yliopistoissa Suomessa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. Hän on ollut perustamassa Aalto yliopiston poikkitieteellistä Creative Sustainability -maisteriohjelmaa, Aalto Sustainablity Hubia ja Aalto Global Impact -organisaatioita. Lisäksi Minna Halme opetta alalla, tekee yritysten kanssa tutkimusyhteistyötä vastuullisen innovatiivisen liiketoiminnan kehittämisessä, toimii alan lehtien toimituskunnissa, on Suomen kestävän kehityksen asiantuntijapaneelin jäsen ja on toiminut presidentti Halosen neuvonantajaryhmässä YK:n kestävän kehityksen korkean tason paneelityössä. Hän on SOK:n kestävän kehityksen neuvonantajaryhmän ja Keskuskauppakamarin Vastuullisuuslautakunnan jäsen sekä Tukholman kauppakorkeakoulun Centre for Sustainable Markets (Misum) hallituksen jäsen. Lisää tietoa Minnan monipuolisesta urasta ja saavutuksista täältä.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan uusia johtokunnan jäseniä tulevalle vuodelle. Kokoukseen voivat osallistua sekä kylterit että jäsenet, mutta vain Helsingin Ekonomien jäsenillä on kokouksessa äänioikeus.

Mikäli haluat tutustua toisiin vastuullisuusekonomeihin ja toteuttaa tapahtumia ja tilaisuuksia vastuullisuusteemalla, hae johtokuntaan tämän linkin kautta 14.11. mennessä.

Paikkoja on 30. Ilmoittaudu viimeistään 2.12. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Järjestäjä: Vastuullisuusekonomit

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

3.12.2021 08:30

Päättyy:  

3.12.2021 10:00

Tapahtumapaikka

Hotel Haven

Unioninkatu 17
00130 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki