Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Virtuaaliset aamukahvit: Henkisen hyvinvoinnin parantaminen Emooteria hyödyntäen

30.10.2020 08:30

Virtuaaliset aamukahvit: Henkisen hyvinvoinnin parantaminen Emooteria hyödyntäen

Työ on vahvassa murroksessa. Työn tekemisen ja tukemisen tavat monimuotoistuvat. Uupumus, burnoutit ja ennenaikaiset eläköitymiset henkisistä syistä lisääntyvät hälyttävää tahtia. Korona on entisestään nopeuttanut tätä muutosta. Miten me Helsingin Ekonomien jäsenet pidämme huolta jaksamisesta ja henkisestä työhyvinvoinnista? Helsingin Ekonomit ja Emooter ovat sopineet yhteistyöstä auttaaksemme sinua tässä murroksessa. Osana yhteistyötä kukin Helsingin Ekonomien jäsen saa käyttöönsä Emooterin henkisen työhyvinvoinnin palvelun. Täyttämällä tämän Questback-lomakkeen saat käyttöösi Emooterin henkisen työhyvinvoinnin palvelun.

Emooterin digitaalinen palvelu auttaa sinua seuraamaan sinun hyvinvointia, ahdistuneisuutta ja resilienssiä. Henkilökohtaisen hyvinvointipalautteen lisäksi saat myös juuri sinulle kohdennettuja vinkkejä hyvinvointisi kehittämiseksi. Emooter pohjautuu vuosikymmenten työhyvinvoinnin, työn imun ja tuunaamisen kansainväliseen tutkimukseen.

Haluaisitko kuulla aamukahvin äärellä miten Emooter voi auttaa sinua? Toinen Emooterin perustajista, Teemu Jäntti, demoaa lyhyesti Emooterin ja kertoo miksi Emooter on olemassa ja miten palvelu auttaa sinua. 

Ilmoittaudu viimeistään 30.10. klo 8.00.

Tervetuloa!

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

Ajankohta

Alkaa:  

30.10.2020 08:30

Päättyy:  

30.10.2020 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki