Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Liike on lääkettä

4.10.2021 08:15

Webinaari

Lisää voimavarojasi, kasvata kapasiteettiasi


Liike on lääkettä -webinaari avaa hyvinvointiviikon webinaarikimaran

Kunto- ja hyvinvointiprojekteissa kestävän muutoksen marssijärjestys kulkee riittävien voimavarojen varmistamisen kautta suorituskyvyn kehittämiseen. Kun fyysistä kuntoa lähdetään kehittämään ja voimavaroja kasvattamaan, tärkeintä on lähteä liikkeelle palautumistaitojen kehittämisestä, jonka jälkeen voidaan siirtyä askel kerrallaan kehon sekä mielen kuormituskestävyyden lisäämiseen.

Tässä webinaarissa Esportin kuntotestiaseman johtaja, KTM Jussi Pesola antaa konkreettisia arkeen vietäviä vinkkejä pysyvien liikunta- ja hyvinvointimuutosten tekemiseen. Lisäksi kuulet, mikä on yleisin sudenkuoppa pysyviä liikunta- ja hyvinvointimuutoksia tehtäessä ja miten voit itse välttää ne.

Ilmoittaudu viimeistään 4.10. klo 8.00

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

___________________________________________________

Lokakuussa vietetään hyvinvointiviikkoa 4. - 8.10.2021, joka huipentuu viikon päättävään Ekonomi Summit -tapahtumaan 8.10.2021. Hyvinvointiviikon webinaarien yhteydessä on 5 - 10 minuutin mittainen hyvinvointia aktivoiva päivän terveystekotuokio.

Hyvinvointiviikon osallistujat saavat käyttöönsä myös Brella-sovelluksen tapahtumaviikon ajaksi. Brellassa voi tutustua ekonomi- ja opiskelijakollegoihin ja sopia virtuaalitapaamisia.

 

Tämä tapahtuma on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

4.10.2021 08:15

Päättyy:  

4.10.2021 09:00

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki