Helsingin Ekonomit - Vaikuttajaekonomit

7.11.2019 17:00 - 7.11.2019 19:00 Insinöörit & Ekonomit -talo, ravintolasali , Ratavartijankatu 2 , 00520  Helsinki

Tunnista työuupumuksen merkit

Työnantajan ja esimiehen näkökulma

Työuupumus on seurausta pitkittyneestä työstressistä. Noin neljäsosa työssäkäyvistä suomalaisista kärsii lievästä työuupumuksesta ja joka kymmenes heistä sairastuu lopulta vakavaan työuupumukseen.

Työuupumuksen ehkäisy on työntekijän ja työnantajan yhteinen asia. Työntekijän omaehtoinen terveydestä, palautumisesta ja osaamisesta huolehtiminen on tärkeää. Työnantaja puolestaan vastaa työntekijöiden turvallisuudesta ja terveydestä työssä.

Työuupumusillassa syvennytään uupumukseen johtamisen ja esimiestyön näkökulmasta. Illan aikana kuulet, miten työuupumusta voidaan ennaltaehkäistä ja miten uupunut työntekijä kannattaa kohdata.

Suomen Ekonomien Lakiasianjohtaja Jan Degerlund alustaa tilaisuuden kertomalla työuupumukseen liittyvistä työnantajavelvoitteista ja siitä, miten nämä velvoitteet näkyvät esimiestyön arjessa. Jan Degerlund kertoo myös, millaisia työuupumustapauksia ammattiliiton suuntaan tulee esiin.

Tilaisuuden toisena puhujana on Ilmarisen Työkykyriskien ennakoinnista ja tutkimuksesta vastaava johtaja, Kari-Pekka Martimo. Kari-Pekka tarjoaa arjen konkreettisia työkaluja erityisesti esimiehille: miten esimies voi tunnistaa tiiminsä jäsenessä työuupumuksen ensimerkit, kuinka tarttua asiaan ja miten esimies voi ennaltaehkäistä uupumusta tiimissään.

Paikkoja 80. Ilmoittaudu viimeistään 30.10. Tapahtumassa on kahvitarjoilu.

Järjestäjä: Vaikuttajaekonomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
7.11.2019 17:00
Päättyy:
7.11.2019 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Insinöörit & Ekonomit -talo, ravintolasali
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki

Powered by Eventilla