Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Pienillä teoilla suuria terveysvaikutuksia

19.4.2021 08:30

Koronan seurauksena monella arjen rutiinit ovat heittäneet kärrynpyörää ja omasta aktiivisuudesta sekä hyvinvoinnin edistämisestä on tullut monin tavoin haasteellisempaa. Vaikka varsinainen hikiliikunta tai salilla huhkiminen jäisikin vähemmälle niin terveyttä voi edistää monella muullakin tavoin. Ihan pienilläkin arjen teoilla voi saada suuria terveysvaikutuksia aikaan.

Tiesitkö, että liikunnan avulla voi tutkitusti nuorentua jopa 30 vuotta? Miten omaa hyvinvointia ja terveyttä voi lähteä edistämään pienillä teoilla, joilla on suuria kerrannaisvaikutuksia terveyteen? Miten paljon ja millä tavalla tulisi liikkua, jos haluaa optimoida terveyshyödyt ja vähentää mm. erilaisten elintapasairauksien määrä merkittävästi?

KTM, Jussi Pesola toimii Esportilla kuntotestiaseman johtajana ja työkykytoiminnan asiantuntijana ja jakaa tässä webinaarissa tutkittua tietoa ja konkreettisia ideoita oman terveyden edistämiseen korona-aikana ja sen jälkeen.

Puolen tunnin webinaarin päätteeksi pääset halutessasi osallistumaan ruudun takana 10 minuutin mittaiseen koko kehon energisoivaan aamujumppaan, joka laittaa viikkosi aktiivisesti käyntiin!

Tästä puolen tunnin setistä saat takuulla vinkin jos toisenkin, josta on hyötyä sinulle oman hyvinvointisi edistämisessä!

Ilmoittaudu viimeistään 19.4. klo 8.00.

Järjestäjä: Helsingin Ekonomit

 

Tämä tapahtuma on avoin kaikille ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

19.4.2021 08:30

Päättyy:  

19.4.2021 09:15

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki