Helsingin Ekonomit - Viestintäekonomit

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Miten kehittää vuorovaikutusta digiympäristössä? sekä Viestintäekonomien virtuaalinen vuosikokous

26.11.2020 15:00

Etätyöhön siirtyminen on entisestään korostanut teknologiavälitteisen työyhteisöviestinnän tärkeyttä. Tästä johtuen on hyvä ymmärtää niitä mahdollisuuksia ja rajoitteita, joita digitaaliset viestintäympäristöt tarjoavat.

Webinaarissa tutkija ja yliopistonopettaja Kaisa Laitinen (FT, viestintä) Jyväskylän yliopistosta tarjoaa teknologiavälitteisen vuorovaikutuksen ajantasaista tutkimustietoa. Lisäksi hän käsittelee aiheeseen liittyviä näkökulmia, joita jokaisen organisaatioviestinnän tekijän olisi syytä perustasolla ymmärtää. Tavoitteena on jäsentää teknologiavälitteisen vuorovaikutuksen ymmärrystä ja antaa työkaluja sen kehittämiseen.

Kaisa Laitinen väitteli tohtoriksi viestinnästä lokakuussa 2020 ja on julkaissut teknologiavälitteiseen vuorovaikutukseen liittyen tutkimusta kansainvälisissä ja kotimaisissa tutkimusjulkaisuissa. Yliopistonopettajan päätyön ohella hän toimii osa-aikaisena viestinnän ja vuorovaikutuksen kouluttajana erilaisille organisaatioille.

Aloitamme webinaarin vuosikokouksella, jossa tehdään lyhyt katsaus Viestintäekonomien kuluneeseen vuoteen ja ensi vuoden suunnitelmiin sekä valitaan johtokunnan puheenjohtaja ja uudet jäsenet seuraavalle toimikaudelle.

Kaikki Helsingin Ekonomien jäsenet ovat tervetulleita!

Ilmoittaudu viimeistään 26.11.

Järjestäjä: Viestintäekonomit

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki yhdistyksen jäsenet sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa.

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

Ajankohta

Alkaa:  

26.11.2020 15:00

Päättyy:  

26.11.2020 16:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki