Helsingin Ekonomit

Tapahtuman oletuskuva

Helsingin Ekonomit ry:n sääntömääräinen vuosikokous

28.11.2020 10:30

Webinaari (oma tietokone tai mobiililaite) tai Scandic Park

KUTSU

 

----------------------------------------------

Päivitys 23.11.: Osallistu etänä

Suositamme pidättäytymään fyysisestä osallistumisesta yhdistyksen kokoukseen ja osallistumaan kokoukseen etänä turvallisesti omalta tietokoneelta käsin tämän hetken arvaamattoman koronatilanteen vuoksi. Alueellamme kaikki yli 20 hengen yleiset kokoukset on kielletty Aluehallintoviraston (Avi:n) määräyksellä. 

Mikäli kokoukseen kuitenkin osallistuu paikan päällä yli 20 henkilöä (sis. tekninen henkilöstö), hajautetaan osallistujat eri tiloihin. Hajautetuissa tiloissa kokousta seurataan ja siihen osallistutaan verkkoyhteyden välityksellä.

----------------------------------------------

 

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kokoukseen. Sääntömääräinen kokous on yhdistyksemme tärkein kokous ja päätökset tekevät kokoukseen osallistuvat jäsenet. Jokainen yhdistyksen jäsen voi osallistua kokoukseen.

Yhdistyksemme säännöt määrittävät kokouksessa käsiteltävät sääntömääräiset asiat. Sääntömääräisten asioiden lisäksi tässä kokouksessa päätetään

  • yhdistyksen strategiasta vuodesta 2021 eteenpäin
  • sääntömuutosesityksistä
  • koulutusrahaston purkamisesta

 

Esityslista ja kokousmateriaalit

Esityslista ja muut kokousmateriaalit ovat luettavissa ja tulostettavissa Helsingin Ekonomien verkkosivuilla ennen kokousta.

 

Etäosallistumismahdollisuus

Tänä vuonna kokoukseen voi osallistua säännöistämme poiketen myös etänä.  (Vuoden 2021 kesäkuun loppuun voimassa oleva väliaikainen lakimuutos mahdollistaa yhdistysten kokousten järjestämisen myös etäyhteyksien avulla, vaikka yhdistyksen säännöissä ei tästä olisi mainintaa.  Poikkeamislain tarkoituksena on turvata yhteisöjen päätöksenteon häiriöttömyys ja turvallisuus koronaepidemian aikana.)

Vuosikokoukseen osallistutaan etänä virtuaalisesti omalta tietokoneelta tai mobiililaitteelta ja se edellyttää toimivaa verkkoyhteyttä sekä tietokonetta tai mobiililaitetta.

 

Äänestäminen kokouksessa

Mikäli kokouksessa äänestetään, tehdään se sähköisesti  Prospectum Oy:n alustalla oman mobiililaitteen tai tietokoneen kautta.  Ilmoittautuessasi tapahtumaan vahvistat hyväksyväsi tietojen välittämisen Prospectumille.

 

Osallistuminen paikan päällä

Paikan päällä osallistumiseen tarvitset myös tietokoneen tai mobiililaitteen mahdolliseen äänestämiseen. Mikäli sinulla ei ole omaa mobiililaitetta tai tietokonetta, jonka voit ottaa mukaan, kerro se meille, niin vuokraamme sinulle laitteen. Ilmoittautumislomakkeella on tälle oma kysymyksensä. Paikan päällä osallistuville edellytetään maskin käyttöä.

 

Aikataulu

10.00-10.30  Sisäänkirjautuminen etänä ja ilmoittautuminen paikan päällä
10.30-12.15 Kokous
12.15-13.00 Kokoustauko
13.00-15.00 Kokous jatkuu
15.00-15.15 Tarvittaessa tauko
15.15-16.00 Tarvittaessa kokous jatkuu

 

------------------------------------

Suosittelemme vahvasti etäosallistumista.

------------------------------------

 

Helsingin Ekonomit ry:n hallitus

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   28.11.2020 10:30
Päättyy:   28.11.2020 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari (oma tietokone tai mobiililaite) tai Scandic Park

Mannerheimintie 46
00260 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki