Helsingin Ekonomit - Business Partners

20.11.2019 17:30 - 20.11.2019 19:30 Marski by Scandic , Mannerheimintie 10 , 00100  Helsinki

Meistäkö huipputiimi? Innostavan ja tuloksellisen tekemisen meiningin rakennusaineet

Miksi jotkut tiimit menestyvät paremmin kuin toiset? Miten syntyy innostava työilmapiiri, jossa tiimin jäsenet voivat kokea työn iloa ja imua? Mitä tarkoittaa psykologinen turvallisuus ja miten sitä voi vahvistaa? Mitä huipputiimien ja viihtyisämpien työyhteisöjen rakentaminen tarkoittaa ihan käytännön tasolla?

Näihin kysymyksiin saat vastauksia tässä tilaisuudessa. Tilaisuuden fasilitoi Tresentio Oy, joka on työelämätaitojen valmennustalo. Tresentiolaiset Soile Brushane, Katri Neuvonen ja Anne Salonen ovat kokeneita organisaatioiden kehittäjiä, jotka auttavat esimiehiä, asiantuntijoita ja tiimejä kehittymään kohti huippusuorituksia.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tilaisuuteen, toimit sitten esimiehenä tai asiantuntijatehtävissä. Taito olla hyvä työkaveri ja aktiivinen vaikuttaja omassa työyhteisössä ja -verkostossa on arvostettu kyky, jota voi harjaannuttaa.

Hierarkioiden madaltuminen ja itseohjautuvuuden lisääntyminen organisaatioissa edellyttävät meiltä entistä enemmän kykyä vaikuttaa toisiin ihmisiin ja rakentaa aktiivisesti hyvää työilmapiiriä. Tiimin tai työyhteisön ilmapiirin rakentaminen ei ole vain pomojen vastuulla vaan jokaisen työntekijän toiminta ja käyttäytyminen vaikuttaa siihen, millaiseksi tiimihenki muodostuu ja millaisia tuloksia tiimi saa aikaiseksi. Illan aikana teemoihin tutustutaan Tresention kehittämän työyhteisömallin ja -työkalun tuella.

tresentio_image009.jpg (85 KB)
Kuva: Tresentio

Illan aikataulu

17.30-18.00 ilmoittautuminen ja iltapalaa
18.00 tilaisuus alkaa
19.30 tilaisuus päättyy.

Paikkoja 50. Ilmoittaudu viimeistään 14.11.

Järjestäjä: Business Partners

Paikkoja ei enää tarjolla.

Helsingin Ekonomien tapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki jäsenyhdistyksemme sekä Suomen Ekonomien kylterijäsenet.

Tiesithän, että voit liittyä oman ekonomiyhdistyksesi lisäksi kaksoisjäseneksi Helsingin Ekonomeihin ja osallistua toimintaamme mm. noin 150 jäsentapahtumaan vuodessa?

Voit liittyä kaksoisjäseneksi näppärästi jäsenpalvelussa.

 

Ajankohta

Alkaa:
20.11.2019 17:30
Päättyy:
20.11.2019 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Marski by Scandic
Mannerheimintie 10
00100 Helsinki

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki

Powered by Eventilla