Helsingin Ekonomit - Konsuliklubi

Tapahtuman oletuskuva

WEBINAARI: Minne menet, ekonomiyhteisö? Vieraana liiton uusi puheenjohtaja Martin Paasi

5.2.2021 08:00

Suomen Ekonomeille valittiin marraskuun syyskokouksessa uusi puheenjohtaja ja hallitus. Täydet kaudet palvelleen, Helsingin Ekonomien jäsen, Timo Saranpään seuraajaksi valittiin Martin Paasi. Hän on ensimmäinen liiton puheenjohtajaksi valittu Niordin jäsen. 

Martin saapuu Konsuliklubin vieraaksi kertomaan ensi tunnelmista Suomen Ekonomien johdossa sekä ajatuksistaan ja ideoistaan siitä, miten liittoamme viedään eteenpäin.

Martinilla on erittäin vahva johtajakokemus mm. toimitusjohtajan tehtävistä pörssiyrityksessä ja paljon arvokasta kokemusta ekonomiyhteisön ulkopuolelta. Seuraavat vuodet Martin luotsaa uudistunutta ja nuorentunutta liittohallitusta − on siis lupa odottaa uudenlaisen potentiaalin vapautumista koko ekonomiyhteisön käyttöön!  

Tule siis mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan Martinin näkemyksistä järjestöjohtamisesta, ekonomiyhteisön tulevaisuudesta, uusista palveluista tai muista mieltä askarruttavista kysymyksistä. Voit lähettää Martinille myös kysymyksiä jo ilmoittautumisen yhteydessä.

Tilaisuus on avoin kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ilmoittautuminen viimeistään 5.2. klo 7.30.

Järjestäjä: Konsuliklubi

Tämä webinaari on avoin kaikkien ekonomi- ja kylteriyhdistysten jäsenille.

Ajankohta

Alkaa:  

5.2.2021 08:00

Päättyy:  

5.2.2021 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Helsingin Ekonomit

heko@heko.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki